Du er her: Framside / Aktuelt / Nytt fra Nei til EU / – Slik kan du støtte N...
Hilde Loftesnes Nylén på landsmøte 2016
© Eivind Formoe

Lovet avtalegiro. Generalsekretær Hilde Loftesnes Nylén lovet på landsmøtet at Avtalegiro skulle komme på
plass i 2017. Nå blir løftet en realitet.

– Slik kan du støtte Nei til EU

Nå kan du gi støtte til Nei til EU ved å bruke Vipps, og betale medlemskontingenten med Avtalegiro, oppfordrer generalsekretær Hilde Loftesnes Nylén. Artikkel fra Standpunkt 1-2017. 

Fra 2017 er det endelig mulig å betale medlemskontingenten til Nei til EU gjennom Avtalegiro. I denne utgaven av Standpunkt får alle medlemmer også kontingentkravet for 2017.

– Ved å fylle ut slippen på giroen vil neste kontingent trekkes via Avtalegiro. Dermed sparer vi både trykk og portokostnader, og kan heller bruke penger på viktig kampanjearbeid, sier Hilde Loftesnes Nylén.

Endelig på plass

Muligheten for å bruke Avtalegiro har lenge vært etterlyst.

– Vi innfører nå Avtalegiro på kontingent. De som bruker nettbank vil få opp en melding når de legger inn kontingentbetalingen for 2017 i nettbanken sin om de ønsker å legge Nei til EU-kontingenten inn som Avtalegiro. Ved å bekrefte dette slipper de å tenke på kontingenttrekket i 2018, sier generalsekretæren.

– For dem som benytter Brevgiro vil det ligge ved et fullmaktsskjema som de fyller ut og sender inn til oss, og så sørger vi for at banken deres får de opplysningene de trenger for å kunne ta i bruk Avtalegiro.

 Hun er veldig glad for at Nei til EU endelig har dette tilbudet.

 – Organisasjonen har lenge etterlyst Avtalegiro, men det har tatt lang tid å få det på plass, blant annet fordi vi måtte ta en omfattende og dyr investering i medlemsregisteret for å få det på plass. Men nå er det endelig klart.

Slik kan du gi gaver

– Medlemsregisteret vårt har nå blitt utviklet slik at det er enkelt for både medlemmer og andre å bli fast giver til Nei til EU. Nå entrer Nei til EU endelig 2000-tallet, og tilbyr Avtalegiro for gaver, smiler generalsekretæren.

– Avtalegiro for gaver vil komme på plass våren 2017, og i forbindelse med gavegiroen vi har pleid å sende ut på forsommeren. Her håper vi at vi vil få mange faste, månedlige givere.

– Vi tror mange heller vil hjelpe oss med et lite månedlig beløp, heller enn en større gave en gang i året. Gavmilde medlemmer er viktig for Nei til EU. Vi vet at medlemmene ønsker å støtte arbeidet vårt. Noen gjennom å ha verv, stå på stand og drive aktivitet. Andre gjennom å gi oss noen sårt trengte kroner.  

– Vi garanterer at både kontingenten og gavene går til å støtte arbeidet vårt for å holde Norge utenfor EU og stoppe glidningen mot et mer EU-likt samfunn gjennom EØS og andre tilpasninger.

Vipps oss noen kroner!

Og ikke nok med at Nei til EU endelig kan skilte med Avtalegiro: nå kan du Vippse en gave også!

– Ved å Vippse ønsket sum til Nei til EU, så går bidraget rett inn til Nei til EUs gavekonto, og jeg lover at midlene går til viktig neivirksomhet, avslutter generalsekretæren.

– Her kan folk Vippse oss store og små beløp. Hva med en nyttårsgave?

Slik gjør du det: 

Avtalegiro kontingent

Nei til EU innfører Avtalegiro på kontingent. Følg instruksjonene på giroen som ligger ved Standpunkt.

Avtalegiro gaver

Avtalegiro for gaver kommer våren 2017, og i forbindelse med gavegiroen vi har pleid å sende ut på forsommeren.

Vipps til gaver

Vi har nå fått Vipps for gaver (nr 79048). Her kan folk Vippse oss store og små beløp.

Nei til EU

Schweigaards gate 34 B
0191 Oslo

neitileu(at)neitileu.no

  • Telefon: 22 17 90 20
Lik oss på Facebook