Ny grafisk profil for Nei til EU

Nå tar Nei til EU i bruk en ny logo og en ny grafisk profil. Profilen er utarbeidet av Von kommunikasjon, og vi gleder oss til å vise fram en ny side av Nei til EU. 

Nei til EU er til stede over hele landet. Vi har en aktiv organisasjon i alle landets fylker, og mange lokallag. Det er derfor viktig at vi har en visuell profil som vekker gjenkjennelse hvor enn vi er, og det skal være lett for våre medlemmer å representere organisasjonen. Gjennom profilen ønsker vi å legge vekt på vårt arbeid for folkestyre, miljø og solidaritet. Det er også viktig at vi viser oss som en organisasjon med medlemmer som er engasjerte, men ikke aggressive.

Nei til EU er en grasrotorganisasjon med rundt 20 000 registrerte medlemmer. Vi kjemper mot at Norge skal bli medlem av EU, og for å forhindre at norske lover og regler tilpasses EU. Både gjennom vårt EØS-medlemskap og på andre måter. Vi har mye historie, sitter på en mengde kunnskap og er viktig for EU-debatten i Norge. 

Våre viktigste verdier er frihet, rettferdighet, internasjonal solidaritet, respekt for folkestyret og miljøvern.

Logoen vår er det viktigste elementet og vårt ansikt utad. Den skal alltid være synlig i vår kommunikasjon slik at ingen er i tvil om hvem som er avsender. Logoen er bygd opp av en rød sirkel, slik den tradisjonelt har vært. Dette gjør at den fungerer godt som et jakkemerke/button. Logoen kan også blåses opp i størrelse og dekke store flater. Navnetrekket er plassert rundt i sirkelen som et sammenhengende mønster. Organisasjonsnavnet er plassert i venstre hjørne, mens våre viktigste nøkkelord er plassert videre rundt i sirkelen. Sammen danner det et sammenhengende mønster som også er mulig å ta i bruk som dekor.

reLATERT

Se alle arrangementer

Orientering 1-2023

31. jan. 2023

Orientering, medlemsblad for Rogaland Nei til EU, nr. 1/2023

EU-kampen i går og i dag

02. des. 2022

Slagordet vårt, «Folkestyre, solidaritet og miljø», har forblitt det samme siden Nei til EU ble opprettet. Og det er et godt slagord. Fordi selv om vi er mot EU er det jo mye vi er for.

Verden er større enn EU

13. nov. 2022

Nei til norsk EU-medlemskap er et ja til et selvstendig og solidarisk Norge i verdenssamfunnet.

Einar Frogner valgt til ny leder i Nei til EU

13. nov. 2022

Den tidligere nestlederen ble valgt til ny leder med stående applaus. Einar Frogner er fra Hamar og har bakgrunn fra Norges Bondelag

300 nye medlemmer til Nei til EU de siste dagene.

08. nov. 2022

Mens ankesaken i ACER-saken har vært til behandling i Borgarting lagmannsrett, har Nei til EU hatt en formidabel medlemstilstrømning.

Nei til EUs landsmøte: Einar Frogner innstilt som ny leder  

03. nov. 2022

Media inviteres til Nei til EUs landsmøte, som starter fredag 11. november 2022 kl. 15.00 og varer til søndag 13. november kl. 13.30. Landsmøtet blir holdt på Scandic Oslo Airport. 

Einar Frogner foreslått som ny leder for Nei til EU, som forynger deler av ledelsen

27. okt. 2022

Nåværende nestleder Einar Frogner, med bakgrunn fra Norges Bondelag, er foreslått av en enstemmig valgkomite som ny leder av Nei til EU.

– Markedet kan ikke håndtere beredskap

24. okt. 2022

EUs politikk vil redusere matproduksjonen i Europa. Det var en advarsel fra flere av innlederne ved Nei til EUs landbrukspolitiske konferanse.

Landsmøte i landets viktigaste organisasjon

18. okt. 2022

Snart er det klart for landsmøte i Nei til EU. Vi skal staka ut kursen for dei to neste åra, to år som kan bringa med seg større svingingar i EU- og EØS-debatten enn på lang tid.

Standpunkt 3-2022

13. okt. 2022

I dette nummeret av Nei til EUs avis Standpunkt kan du blant annet lese intervju med Sofie Marhaug og Marit Knutsdatter Strand, som sitter på Stortinget for Rødt og Senterpartiet.

Feiret folkets nei med teater og jazz

19. sep. 2022

Trønderne feiret 50-årsjubileet for nei-sidens seier i folkeavstemningen i 1972 på forskudd med teater, jazz og EU-kampens historie.

Medlems- og organisasjonsrådgiver (100 %) 

07. sep. 2022

Nei til EU søker engasjert organisasjonsrådgiver med ansvar for medlemsregister og vervetiltak i 100 % stilling.