Ny grafisk profil for Nei til EU

Nå tar Nei til EU i bruk en ny logo og en ny grafisk profil. Profilen er utarbeidet av Von kommunikasjon, og vi gleder oss til å vise fram en ny side av Nei til EU. 

Nei til EU er til stede over hele landet. Vi har en aktiv organisasjon i alle landets fylker, og mange lokallag. Det er derfor viktig at vi har en visuell profil som vekker gjenkjennelse hvor enn vi er, og det skal være lett for våre medlemmer å representere organisasjonen. Gjennom profilen ønsker vi å legge vekt på vårt arbeid for folkestyre, miljø og solidaritet. Det er også viktig at vi viser oss som en organisasjon med medlemmer som er engasjerte, men ikke aggressive.

Nei til EU er en grasrotorganisasjon med rundt 20 000 registrerte medlemmer. Vi kjemper mot at Norge skal bli medlem av EU, og for å forhindre at norske lover og regler tilpasses EU. Både gjennom vårt EØS-medlemskap og på andre måter. Vi har mye historie, sitter på en mengde kunnskap og er viktig for EU-debatten i Norge. 

Våre viktigste verdier er frihet, rettferdighet, internasjonal solidaritet, respekt for folkestyret og miljøvern.

Logoen vår er det viktigste elementet og vårt ansikt utad. Den skal alltid være synlig i vår kommunikasjon slik at ingen er i tvil om hvem som er avsender. Logoen er bygd opp av en rød sirkel, slik den tradisjonelt har vært. Dette gjør at den fungerer godt som et jakkemerke/button. Logoen kan også blåses opp i størrelse og dekke store flater. Navnetrekket er plassert rundt i sirkelen som et sammenhengende mønster. Organisasjonsnavnet er plassert i venstre hjørne, mens våre viktigste nøkkelord er plassert videre rundt i sirkelen. Sammen danner det et sammenhengende mønster som også er mulig å ta i bruk som dekor.

reLATERT

Se alle arrangementer

Feiret folkets nei med teater og jazz

19. sep. 2022

Trønderne feiret 50-årsjubileet for nei-sidens seier i folkeavstemningen i 1972 på forskudd med teater, jazz og EU-kampens historie.

Medlems- og organisasjonsrådgiver (100 %) 

07. sep. 2022

Nei til EU søker engasjert organisasjonsrådgiver med ansvar for medlemsregister og vervetiltak i 100 % stilling. 

Oddvar Skre til minne

05. juli 2022

Me har ikkje berre mista eit verdfullt medlem i fylkesstyret, me kjenner alle på at me og har mista ein god ven, ein god samtalepart. Me vil takka Oddvar for ein formidabel innsats i Hordaland Nei til EU, og me kjenner på sorg og sakn.

Sommercupen 2022

22. juni 2022

I begynnelsen av juni braket det løs med den store sommercupen 2022!

Nei til EU med lederskifte

23. mai 2022

Nåværende leder Roy Pedersen i Nei til EU har bedt om avløsning. Valgkomiteen, ledet av Heming Olaussen, har nå oppgaven med å få på plass ny leder, som skal velges på organisasjonens landsmøte i november.

Nei til EU tar avstand fra Steigan.no 

10. mai 2022

Nei til EU tar avstand fra Steigan.no fordi nettstedet sprer konspirasjonsteorier, vaksinedesinformasjon, antisemittisme og unnskyldninger for Russlands invasjon av Ukraina.

Årsmøter og strømpriser

17. april 2022

Både Buskerud Nei til EU og Drammen Nei til EU har avholdt sine årsmøter. Vi kunne vært langt flere. Oppmøte er et problem. Ikke bare for Nei til EU, men for organisasjonslivet over hele landet. Demokrati krever at folk engasjerer seg og stiller opp. Hva må til?

Nytt styre i Møre og Romsdal Nei til EU

11. april 2022

Jan David Anti er valgt til ny leder i Møre og Romsdal Nei til EU. Han er bygningsarbeider, opprinnelig fra Karasjok, men nå bosatt i Kristiansund.

Rogaland Nei til EU til kamp mot ACER

15. feb. 2022

Amina Ødegaard Prestbakk ble gjenvalgt på årsmøtet i Rogaland Nei til EU den 12. februar. Årsmøtet vedtok følgende uttalelse:

Oppland Nei til EU - Årsmøtedokumenter 2022

26. jan. 2022

Oppland Nei til EU avholder årsmøte lørdag 12. februar kl. 11.00 Møtet avholdes digitalt på Teams

Medlemsavis desember 2021

17. des. 2021

Solsnu – en julehilsen fra sjefsnissen!

Kandidater til verv i Hedmark Nei til EU?

30. nov. 2021

Er du en som kunne tenke deg et verv i Hedmark Nei til EU, eller kjenner du andre som kan være aktuelle? Gi oss innspill.