– Er dere klare for å bygge et enda sterkere Nei til EU?

– Fra 22. april til 6. mai kjøres det verve og aktivitetsuker i hele organisasjonen, sier Karl-Sverre Holdal, organisasjonsrådgiver og verveansvarlig i Nei til EU.

– Vi har mål om å få 300 nye medlemmer i løpet av kampanjeukene, sier Holdal

– Målsettingen for Nei til EU er å øke medlemstallet i 2019. Målsettingen for kampanjen i uke 17 og 18 er å verve minimum 300 nye medlemmer. Det forutsettes at alle organisasjonsledd bidrar i vervearbeidet og at fylkeslagene gjennomfører vervetiltak i perioden.


Aktivitet i fylkene i kampanjeukene

– For å klare det er det viktig at hele organisasjonen deltar i verveaksjonen. Vi forventer at alle fylkeslag deltar i vervearbeidet i løpet av aksjonsukene. Vi ønsker også lokal aktivitet i så mange kommuner som mulig.

Her er kravene til aktivitet i fylkene i kampanjeukene:

  • Lag deres egen målsetting for hvor mange dere skal verve i deres fylke.
  • Hvert fylke må planlegge og gjennomføre tre arrangementer i løpet av de to kampanjeukene (arrangementer kan være åpne møter, stands e.l.)
  • Hvert fylke må sende inn tre ulike leserbrev til fylkets aviser

Politiske hovedpoeng for kampanjen

Vervekampanjen har fire politiske hovedpoeng. Disse er suverenitetsavståelse, offentlige tjenester, markedsadgang og solidaritet.

Til hvert av hovedpoengene vil det bli laget video, delebilde, nettside og flygeblad.

Stort bilde: Medlemsregisteransvarlig Kjell Arnestad og verveansvarlig Karl-Sverre Holdal er klare til å sende ut velkomstpakker til de nye medlemmene. Foto: Eivind Formoe

reLATERT

Se alle arrangementer

Informasjon om landsmøte 2020 

03. juli 2020

På grunn av koronavirus har styret i Nei til EU diskutert arrangering av landsmøtet i november. Mandag 22. juni konkluderte styret at det skal avholdes et ordinært landsmøte som planlagt. Landsmøtet vil derfor bli avholdt 6.-8. november i år.

Sommerstengt kontor

03. juli 2020

Det nærmer seg sommerferieavvikling for staben i Nei til EU. Kontoret vil derfor ha redusert kapasitet fra 13. juli til 9. august.

Sentrale arrangement

26. juni 2020

Oversikt over møter i Nei til EUs styrende organer.

Hvem mener du bør lede Nei til EU framover?

19. juni 2020

Valgkomiteen er i full gang med å finne ny ledelse som skal lede Nei til EU i årene framover. Et godt resultat fordrer at organisasjonen involverer seg i prosessen og kommer med forslag. Les oppfordringen fra valgkomiteens leder Sunni Grøndahl Amodt nedenfor.

Aktivisten: Yvonne Janet Ludvigsen Log

16. juni 2020

Standpunkt vil bli bedre kjent med aktivister og tillitsvalgte. I dette nummeret presenterer vi Yvonne Janet Ludvigsen Log.

Velkommen som medlem i Nei til EU

11. juni 2020

Hele 522 av de som leser denne utgaven av Standpunkt er nye medlemmer i Nei til EU, skriver generalsekretær Thomas Haug i sin faste spalte i Standpunkt.

Standpunkt 2-2020

20. mai 2020

I dette nummeret av Standpunkt kan du lese om EUs fjerde jernbanepakke, om matproduksjon og kriseberedskap, og mykje meir.

Kathrine gir seg som leder

15. mai 2020

Etter seks år som leder i Nei til EU har Kathrine Kleveland nå varslet at hun ikke tar gjenvalg. Nei til EU må dermed finne en ny leder.

Ole Kvadsheim skal utrede EUs klimapolitikk i sommer

15. mai 2020

Ole Kvadsheim er ansatt i et tidsbegrenset engasjement som utreder i Nei til EU.

Velkommen i Nei til EU!

08. mai 2020

Vi kan glede oss over 522 nye medlemmer de 2 siste ukene! Takk for at du har meldt deg inn i Nei til EU! Kamp for folkestyre, miljø og solidaritet var hovedparoler i EU-kampen i 1994, og er fortsatt aktuelt og verdt å kjempe for i dag.

Flygeblad: Fire grunner for nei til EU

29. april 2020

Last ned den nye utgaven av innføringsflygebladet vårt!

Kathrine har vervet 8 nye medlemmer så langt

29. april 2020

– Vervekampanjen er godt i gang, og når jeg forventer at andre skal verve nye medlemmer, må selvsagt jeg som leder verve aktivt selv, sier Nei til EU-leder Kathrine Kleveland.