– Er dere klare for å bygge et enda sterkere Nei til EU?

– Fra 22. april til 6. mai kjøres det verve og aktivitetsuker i hele organisasjonen, sier Karl-Sverre Holdal, organisasjonsrådgiver og verveansvarlig i Nei til EU.

– Vi har mål om å få 300 nye medlemmer i løpet av kampanjeukene, sier Holdal

– Målsettingen for Nei til EU er å øke medlemstallet i 2019. Målsettingen for kampanjen i uke 17 og 18 er å verve minimum 300 nye medlemmer. Det forutsettes at alle organisasjonsledd bidrar i vervearbeidet og at fylkeslagene gjennomfører vervetiltak i perioden.


Aktivitet i fylkene i kampanjeukene

– For å klare det er det viktig at hele organisasjonen deltar i verveaksjonen. Vi forventer at alle fylkeslag deltar i vervearbeidet i løpet av aksjonsukene. Vi ønsker også lokal aktivitet i så mange kommuner som mulig.

Her er kravene til aktivitet i fylkene i kampanjeukene:

  • Lag deres egen målsetting for hvor mange dere skal verve i deres fylke.
  • Hvert fylke må planlegge og gjennomføre tre arrangementer i løpet av de to kampanjeukene (arrangementer kan være åpne møter, stands e.l.)
  • Hvert fylke må sende inn tre ulike leserbrev til fylkets aviser

Politiske hovedpoeng for kampanjen

Vervekampanjen har fire politiske hovedpoeng. Disse er suverenitetsavståelse, offentlige tjenester, markedsadgang og solidaritet.

Til hvert av hovedpoengene vil det bli laget video, delebilde, nettside og flygeblad.

Stort bilde: Medlemsregisteransvarlig Kjell Arnestad og verveansvarlig Karl-Sverre Holdal er klare til å sende ut velkomstpakker til de nye medlemmene. Foto: Eivind Formoe

reLATERT

Se alle arrangementer

Klassiske nei-skjorter til superpris

23. aug. 2019

Nå har vi funnet skjulte skatter i kjelleren! T-skjortene, med motiv som «Verda er større enn EU», blir nå solgt i nettbutikken til hundre kroner, inkludert frakt.

Kjempedugnad på Arendalsuka

22. aug. 2019

Med 1258 arrangement, 80 000 besøkende i Arendal i løpet av uka, og med flott vær de fleste av dagene i år også, ble Arendalsuka et gedigent arrangement i demokratiets tegn.

25 år siden «Tokt mot EU»

20. aug. 2019

I dag, 20. august, er det 25 år siden «Tokt mot EU» la til Rådhuskaia i Oslo etter å ha besøkt nær femti steder på veien fra Trondheim.

Solidarisk EU-motstand på Ungdom mot EUs sommerleir

07. aug. 2019

Ungdom mot EUs sommerleir var i år på Skogstad leirsted på Eina i Oppland 25.–28. juli. Unge motstandere fra alle landsdeler, og tre dansker deltok.

Nye medlemmer på Bondetinget

12. juni 2019

Å produsere mat er ingen privatsak. Det er mer og mer en allmenninteresse, sa Bondelagets leder Lars Petter Bartnes i sin tale til årsmøte på Lillehammer 5. juni, der tillitsvalgte fra hele landet satte hverandre i stevne.

25 år sidan Nei til EU-kampanjestart

11. juni 2019

11. juni 1994 starta den den store kampanjen for å få folk til å seie nei til norsk EU-medlemskap. I Trondheim var det stort folketog gjennom gatene og ein stappfull Nidarøhall med mange talarar.

Sosial og nyttig stabssamling

07. juni 2019

3. og 4. juni var det stabssamling for Nei til EU på Nesodden. Staben diskuterte blant annet temaene landbruk og EU, satire og politikk, lokalvalget og 25 årsjubileum for EU-avstemningen i 1994.

25 år siden folkets nei

06. juni 2019

28. november 2019 er det 25 år siden folket sa nei til EU i en folkeavstemning. Nei til EU skal feire jubileet gjennom hele året, og vi runder av med en stor fest 29. november.

Velferd og tjenester på Steinkjer

31. mai 2019

«Hvem skal styre tjenestene – og til hvilken pris?» Det var tema da Steinkjer Nei til EU inviterte til åpent møte denne uken.

Ny økonomi- og administrasjonsrådgiver i Nei til EU

29. mai 2019

Marte Gjestvang Olimb kommer fra jobben som generalsekretær i Norges Bygdeungdomslag, og har tidligere hatt verv i organisasjon.

Arbeidsutvalget hjemme hos Kathrine

29. mai 2019

Den siste tirsdagen i mai hadde leder Kathrine Kleveland invitert til møte på gården Bergan i Hillestad.

Fylkesledersamling med fokus på organisasjonsarbeid

24. mai 2019

25 deltagere var påmeldt på Nei til EUs fylkesledersamling 24. mai på «Bruket» i Schweigaards gate i Oslo.