Tillitsvalgt

Velkommen til Nei til EUs organisasjonssider.

Her finner du informasjon og ressurser for å drive tillitsvalgtarbeid i Nei til EU.

Skolering

Her finner du Nei til EUs skoleringsopplegg. 

Organisasjon

  • Styrearbeid (kommer)
  • Oppsøkende virksomhet (kommer)
  • Organisasjonskunnskap (kommer)

 

Politikk

  • EU i et nøtteskall (kommer)
  • EØS – kort historikk (kommer)
  • Forskjellen mellom EU og EØS (kommer)

 

Teknisk

  • Medlemsregisteret Hypersys (kommer)
  • Nettsidene (kommer)

Søk om støtte fra studieforbundet!

Dersom du ønsker å arrangere noen form for politisk eller organisatorisk kurs for dine medlemmer, kan du be om støtte fra studieforbundet natur og miljø, som Nei til EU er medlem av.

Det må utarbeides en kursplan og kriteriene i lov om voksenopplæring må overholdes for å få godkjent kurset. For å få tilskudd må blant annet kurset bestå av minst 4 kurstimer. Ved gjennomføring av kurs innenfor studieforbundets rammer kan en få dekt 110 kr. per time, både med og uten kursholder. Dersom kravene er oppnådd kan en via deres system motta økonomisk støtte for kurstimene og skrive ut kursbevis til alle deltakere. Les mer om søknadsrutinene her.

For å se Nei til EUs studieplaner klikk her.

Lykke til med skoleringen! 

For tillitsvalgte

Her finner du verktøy, tips og nyttig informasjon: 

RELATERT

Vervekampanjen er i gang!

22. mai 2024

Vårens vervekampanje ble sparket i gang på Rådsmøte 21. april, og holder i år på helt frem til 16 juni. Vi er nå halvveis inn i vervekampanjen, og kampanjen går så det suser.

Organisasjonen Nei til EU 

15. mai 2024

Nei til EU som organisasjon er bygget opp gjennom kampen mot EU før folkeavstemningene om norsk EU-medlemskap i 1972 og 1994 og har vært avgjørende for videre motstand mot norsk EU-medlemskap og EØS. 

Styrearbeid

15. mai 2024

Generelt om styrearbeid 

Landsmøteforberedelsene er i gang

15. mai 2024

I november er det landsmøte i Nei til EU og allerede nå er flere forberedende landsmøtekomiteer i gang med arbeidet og ønsker å få innspill fra fylkeslag, lokallag og medlemmer.

Jan Tore Knoff valgt til ny leder i Hedmark Nei til EU

06. mai 2024

På årsmøtet i Hedmark Nei til EU lørdag 5. mai, ble Jon Tore Knoff valgt til ny leder. Han etterfølger Harald Dyrkorn som leder.

Gå med Nei til EU 1. mai!

26. april 2024

1. mai markerer arbeidernes dag og Nei til EU samles over hele landet for å vise styrke og solidaritet i kampen for sosial rettferdighet.

Årsmøte i Nord-Trøndelag Nei til EU

18. april 2024

Det ble få endringer i sammensettinga av styret i NT Nei til EU på årsmøtet den 19. mars. Ny i styret ble Anita Dahl, mens det ble gjenvalg av de styremedlemmene og varamedlemmene som var på valg. Jon Olav Forbord ble gjenvalgt som leder.

Protokoll fra fylkesårsmøtet i Buskerud Nei til EU 2024

19. mars 2024

Fylkesårsmøtet i Buskerud Nei til EU 2024 ble avholdt på Kongsberg 9. mars 2024. Her finner du protokollen fra årsmøtet.