Bli medlem

Meld deg inn i Nei til EU

Har du fått nok av EU-innblanding og overstyring? Da hører du hjemme i Nei til EU. Bli medlem i dag!

Bli medlem i Nei til EU
 

Fyll ut innmeldingsskjemaet, og vi sender giro og velkomstinfo på e-post. Du kan også betale med Vipps etter at innmeldingen er sendt. 

Hovedmedlemskap koster 200 kr første året, og deretter 435 kr påfølgende år. Husstandsmedlemskap er for medlem nummer to i huset, og det sendes ikke post til husstandsmedlemmer. Husstandsmedlemskap koster 150 kr første året, og deretter 260 kr påfølgende år. Etter innmelding får du tilgang til «Din side» hvor du kan oppdatere personalia og mer. 

Meld deg inn enkelt med Vipps nå

vippsappIkon.png

 

 

Eller meld deg inn med skjemaet under: 

 

Din informasjon er trygg hos oss. Les om personvern og medlemsregisteret.

Alternativ måte å melde seg inn på

SMS: Send NEITILEU og navnet ditt og e-postadresse til 2090.
(Eks.: NEITILEU Kari Nordmann karinordmann@epost.no)
På neste telefonregning vil du bli trukket kr 200 for hovedmedlemskap i Nei til EU.

Telefon: Har du ikke e-post, ring 22 17 90 20.

(For å melde deg inn i Ungdom mot EU eller Studenter mot EU, gå til dette skjemaet.)

Informasjon om medlemskap og betaling

Ved utfylling av innmeldingsskjemaet på nettsida vår vil det bli opprettet et medlemskap på deg, og du vil få opp ulike alternativer å betale på – for eksempel giro til bruk i nettbanken din, Vipps på nett og lignende.

Medlemskap i vår organisasjon er per kalenderår. Medlemskapet ditt vil gjelde for et kalenderår, med mindre annet er beskrevet på innmeldingssiden (f.eks. kampanjemedlemskap på slutten av året med to-årig medlemskap). 

I det du har betalt kontingenten din, er du å regne som aktiv medlem i organisasjonen, og har medlemsrettigheter i tråd med vedtektene våre. Du kan når som helst melde deg ut, men har ikke rett på tilbakebetaling av kontingent som du har betalt.

Hvert år fornyes medlemmer til neste år, og betalingsinformasjon sendes ut. Med mindre du velger å inngå autotrekk-avtale med AvtaleGiro, vil du ikke bli trukket noe som helst automatisk for neste medlemsår – du må selv aktivt velge å betale kontingenten din dersom du fortsatt ønsker å være medlem.

Nei til EU | Org.nr. 970 012 125