Etter en uke har vi vervet 310 nye medlemmer.

310 nye medlemmer på en uke

– Midtveis i kampanjeperioden er vi på veldig god vei til å nå målet for vervekampanjen, sier verveansvarlig Karl-Sverre Holdal. 

Målsetningen for vervekampanjeukene var å verve 500 nye medlemmer. Etter den første uken er over er målet mer enn halvveis oppfylt. 

– Medlemmene er Nei til EUs største styrke. Med rundt 20 000 medlemmer i ryggen har vi tyngde når vi sier nei til norsk EU-medlemskap, og vi blir hørt, sier Holdal. 

Vi vil ha deg med på laget!

Som medlem har du en stemme i organisasjonen og kan bidra til å forme politikken. Det er gjennom aktiviteten til medlemmer og tillitsvalgte vi blir synlige og er en pådriver i kampen for folkestyre, solidaritet og miljø.

Hva får du?

  • Det viktigste du får som medlem er mulighet til å påvirke, lære og til å utfordre makta.
  • Du får muligheten til å bli aktiv i et lokallag eller fylkeslag og delta på lokale og sentrale arrangementer. Informasjon om hvem som er aktive i ditt fylke finner du på våre nettsider.
  • Ukentlig nyhetsbrev på e-post med det siste om hva vi jobber med.

Hva bidrar du med?

  • Medlemskontingenten gjør at vi er i stand til å tilby grundig og gjennomdokumentert argumentasjon mot norsk medlemskap i EU. Dette arbeidet er et svært viktig bidrag til at vi nå har hatt nei-flertall på meningsmålingene i over ti år.
  • Gjennom arrangementer og artikler får du kunnskapen du trenger for å snakke om EU-politikk over en kaffekopp, og slik deles kunnskapen.
  • At vi sammen får en sterk stemme. Nei til EU er en stor organisasjon og vi stiller ikke krav alene, men med 20 000 medlemmer i ryggen. Ved å være medlem, støtter du Nei til EU på den mest effektive måten ved både å sikre økonomien og påvirkningskrafta til neisaken.

 

Stort bilde i toppen: Etter en uke har vi vervet 310 nye medlemmer.

reLATERT

Se alle arrangementer

Minneord Hallvard Bakke (1943-2024)

05. juli 2024

Morgenaksjon på Mortensrud

26. juni 2024

Mandag 24. juni gjennomførte Nordstrand og Søndre Nordstrand Nei til EU morgenaksjon på Mortensrud t-banestasjon.

Sommerhilsen fra Einar

25. juni 2024

Nå tar Nei til EU-kontoret sommerferie. Nei til EU ønsker deg en god sommer med en hilsen fra Einar Frogner.

Oslo NtEU avholdt stand på Rødt-dagene 25.-26. mai 2024

11. juni 2024

I forbindelse med landsmøtet i Rødt arrangerte de det såkalte Folketinget, dvs. åpne Rødt-dager 2024, på DOGA i Oslo den 25. og 26. mai.

– Vi er tøffe

08. juni 2024

Tone Berg og resten av gjengen i Sør-Trøndelag Nei til EU står på stand og tar kampen for folkestyre og rettferdighet.  

Nei til EU har signert Mangfoldsplakaten

29. mai 2024

Vi vil gjøre informasjon om kompliserte temaer lettere!

Taxifrislipp truer organisert næring

28. mai 2024

– Under forrige regjering ble det påstått at frislipp av taxinæringen kom til å føre til billige priser. Det har ikke skjedd.

Vervekampanjen er i gang!

22. mai 2024

Vårens vervekampanje ble sparket i gang på Rådsmøte 21. april, og holder i år på helt frem til 16 juni. Vi er nå halvveis inn i vervekampanjen, og kampanjen går så det suser.

Organisasjonen Nei til EU 

15. mai 2024

Nei til EU som organisasjon er bygget opp gjennom kampen mot EU før folkeavstemningene om norsk EU-medlemskap i 1972 og 1994 og har vært avgjørende for videre motstand mot norsk EU-medlemskap og EØS. 

Styrearbeid

15. mai 2024

Generelt om styrearbeid 

Landsmøteforberedelsene er i gang

15. mai 2024

I november er det landsmøte i Nei til EU og allerede nå er flere forberedende landsmøtekomiteer i gang med arbeidet og ønsker å få innspill fra fylkeslag, lokallag og medlemmer.

Jan Tore Knoff valgt til ny leder i Hedmark Nei til EU

06. mai 2024

På årsmøtet i Hedmark Nei til EU lørdag 5. mai, ble Jon Tore Knoff valgt til ny leder. Han etterfølger Harald Dyrkorn som leder.