Arbeidsutvalget hjemme hos Kathrine

Den siste tirsdagen i mai hadde leder Kathrine Kleveland invitert til møte på gården Bergan i Hillestad.

Mens Birte Usland og Olaf Gjedrem kjørte sammen sørfra, kom Idar Helle og Thomas Haug i tog fra Oslo.

– Det er fint å møtes utenom kontoret innimellom og jeg syntes det var trivelig å vise generalsekretær Thomas kontoret jeg enkelte dager har hjemmekontor fra, og utsikten jeg henviser til i telefonmøter når jeg sier at «nå ser jeg rådyr bak stabburet», sier Kathrine Kleveland.

Arbeidsutvalget i Nei til EU møtes jevnlig til møter i kontorlokalene i Schweigaardsgate i Oslo. Fysiske møter er fortsatt viktig og de tre timene går alltid fort.

Fra sakslista var blant annet oppsummering av valget til EU-parlamentet, brexit og ny statsminister i Storbritannia, 25-årsjubileet og neialliansen, forberedelse til neste styremøte med budsjettrevidering og strategidebatt, evaluering av vervekampanje og fylkesledersamlingen sist fredag.

– Det er viktig og fint å møtes utenom kontoret innimellom. Diskusjonene gikk like bra i stua med tid til litt mer sosialt mellom slaga, sier hun.

– Været var litt for kaldt og ustabilt, så møtet ble inne. Men menyen var inspirert av løpstikka og rabarbraen fra hagen. Dermed fikk Arbeidsutvalget Kjærlighetssuppe, havrerundstykker og rabarbrapai.

Stort bilde. Framme fra venstre, generalsekretær Thomas Haug, leder Kathrine Kleveland, AU-medlem Birte Usland. Bak fra venstre, nestlederne Olaf Gjedrem og Idar Helle.

reLATERT

Se alle arrangementer

Oppstart av Nord-Helgeland Nei til EU

21. jan. 2020

Nordland Nei til EU har siste året drevet og reorganisert lokallagene i fylket, og nå er det oppstart av Nord-Helgeland Nei til EU som formelt skal skje på et møte den 26. februar.

Orientering nummer 1/2020

21. jan. 2020

Orientering, medlemsblad for Rogaland Nei til EU nr. 1/2020

Ungdom mot EU vokser

20. des. 2019

Ungdom mot EU avsluttet jubileumsåret 2019 med en betydelig medlemsvekst som følge av en vellykket verveaksjon den siste måneden. Nei til EU har fått hele 1592 nye medlemmer i 2019.

Takk for innsatsen, Anne!

09. des. 2019

I dag, 9. desember, fyller Anne Enger 70 år.

Takk ved Lars Erik Hyllvangs bortgang

09. des. 2019

Det var svært trist og overraskende å motta beskjeden om at vårt styremedlem Lars Erik Hyllvang døde søndag 8. desember.

Perspektiver på EU 25 år etter folkets nei

29. nov. 2019

Jubileumsseminaret på DogA i Oslo samlet mange tilhørere som ville høre om erfaringene fra den store nei-kampen i 1994 – og hva lærdommene bør være for oss i dag.

200 ny innbetalinger til Ungdom mot EU

22. nov. 2019

Ungdom mot EU gjennomfører nå en vervekampanje for å få flere medlemmer før årsskiftet. De siste tallene viser at vervekampanjen gir gode resultat. Men Ungdom mot EU trenger fortsatt flere medlemmer så trykket må fortsatt holdes oppe.

«Vi sto han av» i Tromsø

19. nov. 2019

Lørdag 16. november markerte Troms Nei til EU 25-årsjubileet for seieren i folkeavstemninga i 1994 og den store demonstrasjonen «Vi står han av» som samlet 5000 i tog i Tromsø 14. november 1994.

Ungdom mot EU verver fem om dagen, verv fem til laget!

15. nov. 2019

Vi utfordrer alle i Nei til EU til å verve fem ungdommer til Ungdom mot EU.

140 kom på jubileumsfest i Vestfold

14. nov. 2019

Det ble virkelig et festmøte da Vestfold Nei til EU inviterte til åpent møte med tittelen «Vi feirer 25 år utenfor EU» i Re 14. november.

Vi velger vår egen framtid! – 25 år seinere

25. okt. 2019

Bli medlem i Ungdom mot EU! Er du over 26 år kan du også bli støttemedlem.

Har norsk EU-­motstand klima­utfordringer?

24. okt. 2019

Det er på høy tid at Nei til EU blankpusser miljøargumentene, skriver generalsekretær Thomas Haug i sin faste spalte.