AvtaleGiro forenkler kontingentbetalingen

AvtaleGiro er en tjeneste for automatisk betaling av faste regninger. Det vil si at banken sørger for at kontingenten betales direkte fra din konto på forfallsdato.

Du beholder full oversikt og kontroll over regningene dine selv om trekkene gjøres av banken.

Før forfall vil du motta varsling med beløp og dato om kommende trekk, så det eneste du trenger å passe på, er at det er penger på konto. Har du behov for å stoppe eller endre betalingen, kan du gjøre dette i nettbanken eller kontakte din bank. På forfall belaster banken kontoen din, og du kan kontrollere at regningen er betalt i nettbanken.

Fordeler med AvtaleGiro:

  • Du unngår purringer. Regningene dine betales alltid i tide, og du unngår purringer.
  • Ingen KID. Du trenger ikke å forholde deg til lange KID-nummer og annen betalingsinformasjon.
  • Det er enkelt. Banken sørger for at giroen betales automatisk på forfallsdato.
  • Du får full oversikt. Du har full oversikt og kontroll med din konto i nettbank eller på kontoutskrift.

Hvordan kan du inngå AvtaleGiro?

  • Tilbud i nettbanken. Når du betaler din neste regning fra oss, vil du i de fleste nettbanker bli spurt om du ønsker å opprette en AvtaleGiro-avtale. Ved å akseptere tilbudet, opprettes avtalen. Du får beskjed når avtalen trer i kraft og må betale regninger tilsendt i posten som normalt inntil avtalen er aktivert.
  • Opprett avtale nå. Logg deg inn i nettbanken din, og finn Nei til EU som tilbyder av AvtaleGiro.

Det er viktig at beløpsgrensen per måned settes til litt mer enn dagens kontingent. Vi foreslår 500 kr, så slipper du at den blir stoppet på grunn av for lav sum.

Vi belaster kun riktig kontingentsum én gang i året, i januar. Faste gaver er det også mulig å få AvtaleGiro på, men det er til en annen konto og krever separat avtale. Vi skal komme tilbake til det når alt er kommet på plass.

Har du spørsmål eller trenger hjelp, ta kontakt på medlem@neitileu.no eller 918 96 930.

Stort bilde: Medlemsregisteransvarlig Kjell Arnestad og organisasjonsrådgiver Karl-Sverre Holdal pakker velkomstpakker til nye medlemmer. Foto: Eivind Formoe

reLATERT

Se alle arrangementer

Klassiske nei-skjorter til superpris

23. aug. 2019

Nå har vi funnet skjulte skatter i kjelleren! T-skjortene, med motiv som «Verda er større enn EU», blir nå solgt i nettbutikken til hundre kroner, inkludert frakt.

Kjempedugnad på Arendalsuka

22. aug. 2019

Med 1258 arrangement, 80 000 besøkende i Arendal i løpet av uka, og med flott vær de fleste av dagene i år også, ble Arendalsuka et gedigent arrangement i demokratiets tegn.

25 år siden «Tokt mot EU»

20. aug. 2019

I dag, 20. august, er det 25 år siden «Tokt mot EU» la til Rådhuskaia i Oslo etter å ha besøkt nær femti steder på veien fra Trondheim.

Solidarisk EU-motstand på Ungdom mot EUs sommerleir

07. aug. 2019

Ungdom mot EUs sommerleir var i år på Skogstad leirsted på Eina i Oppland 25.–28. juli. Unge motstandere fra alle landsdeler, og tre dansker deltok.

Nye medlemmer på Bondetinget

12. juni 2019

Å produsere mat er ingen privatsak. Det er mer og mer en allmenninteresse, sa Bondelagets leder Lars Petter Bartnes i sin tale til årsmøte på Lillehammer 5. juni, der tillitsvalgte fra hele landet satte hverandre i stevne.

25 år sidan Nei til EU-kampanjestart

11. juni 2019

11. juni 1994 starta den den store kampanjen for å få folk til å seie nei til norsk EU-medlemskap. I Trondheim var det stort folketog gjennom gatene og ein stappfull Nidarøhall med mange talarar.

Sosial og nyttig stabssamling

07. juni 2019

3. og 4. juni var det stabssamling for Nei til EU på Nesodden. Staben diskuterte blant annet temaene landbruk og EU, satire og politikk, lokalvalget og 25 årsjubileum for EU-avstemningen i 1994.

25 år siden folkets nei

06. juni 2019

28. november 2019 er det 25 år siden folket sa nei til EU i en folkeavstemning. Nei til EU skal feire jubileet gjennom hele året, og vi runder av med en stor fest 29. november.

Velferd og tjenester på Steinkjer

31. mai 2019

«Hvem skal styre tjenestene – og til hvilken pris?» Det var tema da Steinkjer Nei til EU inviterte til åpent møte denne uken.

Ny økonomi- og administrasjonsrådgiver i Nei til EU

29. mai 2019

Marte Gjestvang Olimb kommer fra jobben som generalsekretær i Norges Bygdeungdomslag, og har tidligere hatt verv i organisasjon.

Arbeidsutvalget hjemme hos Kathrine

29. mai 2019

Den siste tirsdagen i mai hadde leder Kathrine Kleveland invitert til møte på gården Bergan i Hillestad.

Fylkesledersamling med fokus på organisasjonsarbeid

24. mai 2019

25 deltagere var påmeldt på Nei til EUs fylkesledersamling 24. mai på «Bruket» i Schweigaards gate i Oslo.