Påtroppende generalsekretær Kjell Arnestad innleder om hvordan vi skal bygge et sterkere Nei til EU på fylkesledersamlingen 27. august 2021.

Fylkeslederne vil styrke Nei til EU for framtida 

Stemningen var god da fylkeslederne i Nei til EU endelig fikk møtes igjen før første gang siden januar i fjor. 

2021-08-27 Marte og Roy fylkesledersamling
Marte Gjestvang Olimb og Roy Pedersen på fylkesledersamlingen 27. august 2021.

Grunnet stadige smittevernrestriksjoner ble det en mindre samling enn normalt, men med et tettpakket program med viktige og store temaer ble det en fin samling med gode og lærerike diskusjoner.  

Mari Skurdal, ansvarlig redaktør i Klassekampen, hold en interessant og analytisk innledning om europadebatten inn mot- og etter stortingsvalget. Innledningen ble fulgt opp med god debatt med mange gode diskusjoner blant fylkeslederne.  

Grethe Thorsen, forbundssekretær i fra Norsk Lokomotivmannsforbund, innledet om EUs jernbanepakke 4, og at man kan oppnå målet om å stoppe EUs jernbanepakke 4 etter Stortingsvalget om man får regjeringsskifte. Det er sterke signaler om at en ny rødgrønn regjering vil reversere EUs jernbanepakke 4 rett etter valget. 

Det var også satt av plass i programmet til å diskutere organisatoriske utfordringer. 

Et viktig spørsmål for hele organisasjonen er hvordan vi skal klare å bygge et sterkere Nei til EU.

Økonomien i organisasjonen vil fortsatt være en utfordring og påtroppende generalsekretær Kjell Arnestad ledet økonomi og organisasjonsdebatten hvor fylkesledere diskuterte hvilke organisatoriske styrker og svakheter fylkeslagene har i dag. Hvilken bistand og opplæring trenger fylkeslagene for å ta mer ansvar for sin egen drift og aktivitet, samt for å bygge opp nei-alliansen i eget fylke.  

Stort bilde i toppen: Påtroppende generalsekretær Kjell Arnestad innleder om hvordan vi skal bygge et sterkere Nei til EU på fylkesledersamlingen 27. august 2021. (Foto: Lisa Wensberg)

reLATERT

Se alle arrangementer

Oddvar Skre til minne

05. juli 2022

Me har ikkje berre mista eit verdfullt medlem i fylkesstyret, me kjenner alle på at me og har mista ein god ven, ein god samtalepart. Me vil takka Oddvar for ein formidabel innsats i Hordaland Nei til EU, og me kjenner på sorg og sakn.

Sommercupen 2022

22. juni 2022

I begynnelsen av juni braket det løs med den store sommercupen 2022!

Nei til EU med lederskifte

23. mai 2022

Nåværende leder Roy Pedersen i Nei til EU har bedt om avløsning. Valgkomiteen, ledet av Heming Olaussen, har nå oppgaven med å få på plass ny leder, som skal velges på organisasjonens landsmøte i november.

Nei til EU tar avstand fra Steigan.no 

10. mai 2022

Nei til EU tar avstand fra Steigan.no fordi nettstedet sprer konspirasjonsteorier, vaksinedesinformasjon, antisemittisme og unnskyldninger for Russlands invasjon av Ukraina.

Ny grafisk profil for Nei til EU

19. april 2022

Nå tar Nei til EU i bruk en ny logo og en ny grafisk profil. Profilen er utarbeidet av Von kommunikasjon, og vi gleder oss til å vise fram en ny side av Nei til EU. 

Årsmøter og strømpriser

17. april 2022

Både Buskerud Nei til EU og Drammen Nei til EU har avholdt sine årsmøter. Vi kunne vært langt flere. Oppmøte er et problem. Ikke bare for Nei til EU, men for organisasjonslivet over hele landet. Demokrati krever at folk engasjerer seg og stiller opp. Hva må til?

Nytt styre i Møre og Romsdal Nei til EU

11. april 2022

Jan David Anti er valgt til ny leder i Møre og Romsdal Nei til EU. Han er bygningsarbeider, opprinnelig fra Karasjok, men nå bosatt i Kristiansund.

Rogaland Nei til EU til kamp mot ACER

15. feb. 2022

Amina Ødegaard Prestbakk ble gjenvalgt på årsmøtet i Rogaland Nei til EU den 12. februar. Årsmøtet vedtok følgende uttalelse:

Oppland Nei til EU - Årsmøtedokumenter 2022

26. jan. 2022

Oppland Nei til EU avholder årsmøte lørdag 12. februar kl. 11.00 Møtet avholdes digitalt på Teams

Medlemsavis desember 2021

17. des. 2021

Solsnu – en julehilsen fra sjefsnissen!

Kandidater til verv i Hedmark Nei til EU?

30. nov. 2021

Er du en som kunne tenke deg et verv i Hedmark Nei til EU, eller kjenner du andre som kan være aktuelle? Gi oss innspill.

Organisasjonsrådgiver (100 %) 

01. nov. 2021

**Avsluttet** Nei til EU søker engasjert og stødig organisasjonsrådgiver i 100 % stilling.