Klassiske nei-skjorter til superpris

Nå har vi funnet skjulte skatter i kjelleren! T-skjortene, med motiv som «Verda er større enn EU», blir nå solgt i nettbutikken til hundre kroner, inkludert frakt.

I anledning 25 årsjubileet for folkeavstemningen i 1994 har Nei til EU gått på skattejakt i kjelleren. Der har vi blant annet funnet fine t-skjorter med viktig budskap. Nå tilbyr vi t-skjortene til sterkt nedsatt pris. 

Vi har dessverre ikke t-skjorter helt tilbake fra den store EU-kampen. Modellene vi nå tilbyr er fra nyere tid, og motivene og budskapene er topp aktuelle. Vi kan tilby skjorter med motivene «Verda er større enn EU» (svart og grønn) og med hval og liten fisk som sier «Klart vi må inn for å påvirke» (grønn). 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kathrine på møte i Bamble
Bildetekst: På Bamble Nei til EUs møte i forkant av valget brukte Kathrine Kleveland en av t-skjortene. Fra venstre: Ole Roger Dyrkorn, Rødt, Kathrine Kleveland, Nei til EU, Arve Høiberg, Ap, Line Markussen, Venstre, Astrid Halvorsen, Senterpartiet. Bak fra v: Jan Erik Gyldensten, KrF og Lars Inge Rønholt, Høyre

Kathrine Kleveland tar ofte på seg Nei til EUs t-skjorter, på møter og ellers.

– I november er det 25 år siden folket sa nei til EU for andre gang, det skal markeres av flere enn Nei til EU. Folkestyre samhold, motmakt og solidaritet er argumenter som holder! Det å mene at det er best at vi som nasjon bestemmer sjøl, handler ikke om egoisme og å være seg sjøl nok. Det stemte flertallet for i 1994, og det mener vi i dag, sier Kleveland.

– For meg handler det om å ta vare på demokratiet vårt og bruke vårt folkestyre. Da er det et samfunnsmål å jobbe videre for at godene skal deles, at vi utover å sikre velferdsgoder for alle, har et solidarisk øye ikke bare i eget land, men utover egne grenser. Dette er fundamentert i bærebjelkene til Nei til EU.

– Jeg er stolt over å være europeer, men samtidig gjenta at verden er større en EU, slik det står på T-skjorta mi, sier Kleveland, som avslutter med at: 

– T-skjortene er forøvrig nydelig å ha på seg!

Slå til nå før de klassiske t-skjortene er borte for alltid! 

Stort bilde i toppen: Fra venstre Mathilde Decaen, Reidun Heggen, Kathrine Kleveland, Thomas Haug og Pål Trautmann Olerud.  Foto: Eivind Formoe

reLATERT

Se alle arrangementer

Liksomdemokratiet i EU

13. sep. 2019

Når vi rett før valgdagen diskuterer demokratiet, så er ikke løsningen på EØS-avtalens begrensninger av lokaldemokratiet å gi bort enda mer selvstyre til liksomdemokratiet i EU.

Stifting av lokallag i kommunene Time og Klepp.

12. sep. 2019

Rogaland Nei til EU er på offensiven og stiftar lokallag i kommunene Time og Klepp.

Orientering nummer 2/2019

02. sep. 2019

Orientering, Medlemsblad for Rogaland Nei til EU nr. 2/2019

Kjempedugnad på Arendalsuka

22. aug. 2019

Med 1258 arrangement, 80 000 besøkende i Arendal i løpet av uka, og med flott vær de fleste av dagene i år også, ble Arendalsuka et gedigent arrangement i demokratiets tegn.

25 år siden «Tokt mot EU»

20. aug. 2019

I dag, 20. august, er det 25 år siden «Tokt mot EU» la til Rådhuskaia i Oslo etter å ha besøkt nær femti steder på veien fra Trondheim.

Maner til kraftigere EØS-offensiv

15. aug. 2019

– Ja-sida er mer i kampmodus om EØS enn nei-sida. Foreløpig. Det må vi gjøre noe med, sa Dag Seierstad da han innledet på skoleringsdagen om EØS i regi av faglig utvalg i Oslo Nei til EU.

Appell på Arendalsuka 2019

14. aug. 2019

Folkestyre, suverenitet, solidaritet og lokaldemokrati er hedersord for Nei til EU, sa Kathrine Kleveland i sin appell i Arendal 13. august 2019.

Tanker om demokrati fra Arendalsuka

13. aug. 2019

Som leder i Nei til EU har jeg som de fleste andre latt meg ryste av den tragiske skyteepisoden i moskeen i Bærum og drapet som ble utført av samme gjerningsmann.

Solidarisk EU-motstand på Ungdom mot EUs sommerleir

07. aug. 2019

Ungdom mot EUs sommerleir var i år på Skogstad leirsted på Eina i Oppland 25.–28. juli. Unge motstandere fra alle landsdeler, og tre dansker deltok.

Spis is for norsk landbruk

06. aug. 2019

I år er det 25 år siden nordmenn stemte nei til EU for andre gang. I EU-kampen i 1994 var et av de viktigste spørsmålene om landbrukspolitikken skulle bestemmes i Brussel eller på Stortinget.

Europabevegelsens skylapper

05. aug. 2019

Generalsekretær i Europabevegelsen mener EUs fire friheter er en naturlig utvidelse av nasjonalstaten og det nordiske samarbeidet.

Dagen retter baker for smed

23. juli 2019

I sin lederartikkel 19. juli velger Dagen overskriften «Nei til EU splitter nei-bevegelsen». Det er en drøy påstand som ikke kan få stå uimotsagt.