Klassiske nei-skjorter til superpris

Nå har vi funnet skjulte skatter i kjelleren! T-skjortene, med motiv som «Verda er større enn EU», blir nå solgt i nettbutikken til hundre kroner, inkludert frakt.

I anledning 25 årsjubileet for folkeavstemningen i 1994 har Nei til EU gått på skattejakt i kjelleren. Der har vi blant annet funnet fine t-skjorter med viktig budskap. Nå tilbyr vi t-skjortene til sterkt nedsatt pris. 

Vi har dessverre ikke t-skjorter helt tilbake fra den store EU-kampen. Modellene vi nå tilbyr er fra nyere tid, og motivene og budskapene er topp aktuelle. Vi kan tilby skjorter med motivene «Verda er større enn EU» (svart og grønn) og med hval og liten fisk som sier «Klart vi må inn for å påvirke» (grønn). 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kathrine på møte i Bamble
Bildetekst: På Bamble Nei til EUs møte i forkant av valget brukte Kathrine Kleveland en av t-skjortene. Fra venstre: Ole Roger Dyrkorn, Rødt, Kathrine Kleveland, Nei til EU, Arve Høiberg, Ap, Line Markussen, Venstre, Astrid Halvorsen, Senterpartiet. Bak fra v: Jan Erik Gyldensten, KrF og Lars Inge Rønholt, Høyre

Kathrine Kleveland tar ofte på seg Nei til EUs t-skjorter, på møter og ellers.

– I november er det 25 år siden folket sa nei til EU for andre gang, det skal markeres av flere enn Nei til EU. Folkestyre samhold, motmakt og solidaritet er argumenter som holder! Det å mene at det er best at vi som nasjon bestemmer sjøl, handler ikke om egoisme og å være seg sjøl nok. Det stemte flertallet for i 1994, og det mener vi i dag, sier Kleveland.

– For meg handler det om å ta vare på demokratiet vårt og bruke vårt folkestyre. Da er det et samfunnsmål å jobbe videre for at godene skal deles, at vi utover å sikre velferdsgoder for alle, har et solidarisk øye ikke bare i eget land, men utover egne grenser. Dette er fundamentert i bærebjelkene til Nei til EU.

– Jeg er stolt over å være europeer, men samtidig gjenta at verden er større en EU, slik det står på T-skjorta mi, sier Kleveland, som avslutter med at: 

– T-skjortene er forøvrig nydelig å ha på seg!

Slå til nå før de klassiske t-skjortene er borte for alltid! 

Stort bilde i toppen: Fra venstre Mathilde Decaen, Reidun Heggen, Kathrine Kleveland, Thomas Haug og Pål Trautmann Olerud.  Foto: Eivind Formoe

reLATERT

Se alle arrangementer

Oppstart av Nord-Helgeland Nei til EU

21. jan. 2020

Nordland Nei til EU har siste året drevet og reorganisert lokallagene i fylket, og nå er det oppstart av Nord-Helgeland Nei til EU som formelt skal skje på et møte den 26. februar.

Orientering nummer 1/2020

21. jan. 2020

Orientering, medlemsblad for Rogaland Nei til EU nr. 1/2020

Meldeplikt til EU? Nei takk, sier ordførere fra Island og Norge

20. jan. 2020

Norske og islandske ordførere og kommuneforvaltere ber regjeringene snu.

Perspektiver på EU

20. jan. 2020

Nei til EUs Jubileumsseminaret 29. november 2019 samlet mange tilhørere som ville høre om erfaringene fra den store nei-kampen i 1994 – og hva lærdommene bør være for oss i dag.

Natur og Ungdom med fornyet EU-motstand

09. jan. 2020

- Når vi kun har det neste tiåret på å halvere hele verdens utslipp mener jeg at Norge ikke bør bli mer bundet av mål om frihandel og fri konkurranse, sier Therese Husgstmyr Woie, nyvalgt leder av Natur og Ungdom.

Fortsatt på vakt

07. jan. 2020

Under 25-årsjubileet for nei-seieren i 1994, dukket naturlig nok spørsmålet opp: Vil Ja-sida prøve seg igjen?

Nye regler for den felleseuropeiske julefeiring

20. des. 2019

Denne teksten er skrevet av Odd Børretzen til boka Lesebok 1994, som ble delt ut til alle husstander i Norge (1,8 millioner) i forkant av folkeavstemningen om EU-medlemskap i 1994.

Ungdom mot EU vokser

20. des. 2019

Ungdom mot EU avsluttet jubileumsåret 2019 med en betydelig medlemsvekst som følge av en vellykket verveaksjon den siste måneden. Nei til EU har fått hele 1592 nye medlemmer i 2019.

Standpunkt 1-2020

20. des. 2019

I dette nummeret av Standpunkt kan du lese om vervekampanjer i Ungdom mot EU og Nei til EU, om brexit, feiring av 25-årsjubileet for folkerøystinga i 1994, om anken i ACER-søksmålet, og mykje meir.

Takk for innsatsen, Anne!

09. des. 2019

I dag, 9. desember, fyller Anne Enger 70 år.

Takk ved Lars Erik Hyllvangs bortgang

09. des. 2019

Det var svært trist og overraskende å motta beskjeden om at vårt styremedlem Lars Erik Hyllvang døde søndag 8. desember.

Fantastisk fest for folkets nei!

30. nov. 2019

Fredag 29. november var en hele neisiden samlet for å feire at det er 25 år siden det norske folket sa nei til EU-medlemskap i folkeavstemningen 28. november 1994. Over 300 EU-motstandere fikk fine gode historier, kultur, politikk og samhold.