Klassiske nei-skjorter til superpris

Nå har vi funnet skjulte skatter i kjelleren! T-skjortene, med motiv som «Verda er større enn EU», blir nå solgt i nettbutikken til hundre kroner, inkludert frakt.

I anledning 25 årsjubileet for folkeavstemningen i 1994 har Nei til EU gått på skattejakt i kjelleren. Der har vi blant annet funnet fine t-skjorter med viktig budskap. Nå tilbyr vi t-skjortene til sterkt nedsatt pris. 

Vi har dessverre ikke t-skjorter helt tilbake fra den store EU-kampen. Modellene vi nå tilbyr er fra nyere tid, og motivene og budskapene er topp aktuelle. Vi kan tilby skjorter med motivene «Verda er større enn EU» (svart og grønn) og med hval og liten fisk som sier «Klart vi må inn for å påvirke» (grønn). 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kathrine på møte i Bamble
Bildetekst: På Bamble Nei til EUs møte i forkant av valget brukte Kathrine Kleveland en av t-skjortene. Fra venstre: Ole Roger Dyrkorn, Rødt, Kathrine Kleveland, Nei til EU, Arve Høiberg, Ap, Line Markussen, Venstre, Astrid Halvorsen, Senterpartiet. Bak fra v: Jan Erik Gyldensten, KrF og Lars Inge Rønholt, Høyre

Kathrine Kleveland tar ofte på seg Nei til EUs t-skjorter, på møter og ellers.

– I november er det 25 år siden folket sa nei til EU for andre gang, det skal markeres av flere enn Nei til EU. Folkestyre samhold, motmakt og solidaritet er argumenter som holder! Det å mene at det er best at vi som nasjon bestemmer sjøl, handler ikke om egoisme og å være seg sjøl nok. Det stemte flertallet for i 1994, og det mener vi i dag, sier Kleveland.

– For meg handler det om å ta vare på demokratiet vårt og bruke vårt folkestyre. Da er det et samfunnsmål å jobbe videre for at godene skal deles, at vi utover å sikre velferdsgoder for alle, har et solidarisk øye ikke bare i eget land, men utover egne grenser. Dette er fundamentert i bærebjelkene til Nei til EU.

– Jeg er stolt over å være europeer, men samtidig gjenta at verden er større en EU, slik det står på T-skjorta mi, sier Kleveland, som avslutter med at: 

– T-skjortene er forøvrig nydelig å ha på seg!

Slå til nå før de klassiske t-skjortene er borte for alltid! 

Stort bilde i toppen: Fra venstre Mathilde Decaen, Reidun Heggen, Kathrine Kleveland, Thomas Haug og Pål Trautmann Olerud.  Foto: Eivind Formoe

reLATERT

Se alle arrangementer

Ungdom mot EU verver fem om dagen, verv fem til laget!

15. nov. 2019

Vi utfordrer alle i Nei til EU til å verve fem ungdommer til Ungdom mot EU.

140 kom på jubileumsfest i Vestfold

14. nov. 2019

Det ble virkelig et festmøte da Vestfold Nei til EU inviterte til åpent møte med tittelen «Vi feirer 25 år utenfor EU» i Re 14. november.

Nei til EU hilste landsmøtet i Norsk Bonde- og Småbukarlag

11. nov. 2019

– Norsk Bonde- og Småbrukarlag er sammen med resten av norsk landbruk, viktig for Nei til EU, sa Nei til EUs generalsekretær Thomas Haug i sin hilsen til landsmøtet i Norsk Bonde- og Småbrukarlag 9. november.

Vi velger vår egen framtid! – 25 år seinere

25. okt. 2019

Bli medlem i Ungdom mot EU! Er du over 26 år kan du også bli støttemedlem.

Har norsk EU-­motstand klima­utfordringer?

24. okt. 2019

Det er på høy tid at Nei til EU blankpusser miljøargumentene, skriver generalsekretær Thomas Haug i sin faste spalte.

Aktivisten: Agathe Børretzen

24. okt. 2019

Standpunkt vil bli betre kjend med aktivistar og tillitsvalde. I dette nummeret presenterer vi Agathe Børretzen.

Masterstipend på 40 000 kroner

21. okt. 2019

Nå kan du søke Dag Seierstad-stipendet til gode oppgaver om EU og Norges forhold til EU. I år er stipendet på hele 40 000 kroner.

Vi sto han av, og vi står på fortsatt

18. okt. 2019

Vi sto han av i 1994, og Nei til EU står stadig på videre mot EU-medlemskap og EUs påvirkning, skriver Kathrine Kleveland.

Vi sto han av!

14. okt. 2019

Troms Nei til EU markerer 25-årsjubileet for seieren i folkeavstemninga 28. november 1994 og jubileet for den historiske demonstrasjonen «Vi står han av!».

Kraftfull markering mot EUs fjerde jernbanepakke

11. okt. 2019

Mellom kl. 12.00-14.00 torsdag ble alle tog i Norge stanset da Norsk Lokomotivmannsforbund og Norsk Jernbaneforbunds streik mot EUs jernbanepakke.

Besøk av danske nei-venner

08. okt. 2019

Folkebevægelsen mod EU har i mange år vært nære allierte i kampen mot EU som union og mot konkrete konsekvenser av henholdsvis EU- og EØS-medlemskap.

Landbruket 25 år utenfor EU

04. okt. 2019

I forbindelse med 25-årsjubileet for folkeavstemningen om EU-medlemskap i 1994, ble det fredag 4. oktober arrangert et halvdagsseminar i regi av Nei til EUs landbrukspolitiske utvalg med tema «Landbruket 25 år utenfor EU.»