Klassiske nei-skjorter til superpris

Nå har vi funnet skjulte skatter i kjelleren! T-skjortene, med motiv som «Verda er større enn EU», blir nå solgt i nettbutikken til hundre kroner, inkludert frakt.

I anledning 25 årsjubileet for folkeavstemningen i 1994 har Nei til EU gått på skattejakt i kjelleren. Der har vi blant annet funnet fine t-skjorter med viktig budskap. Nå tilbyr vi t-skjortene til sterkt nedsatt pris. 

Vi har dessverre ikke t-skjorter helt tilbake fra den store EU-kampen. Modellene vi nå tilbyr er fra nyere tid, og motivene og budskapene er topp aktuelle. Vi kan tilby skjorter med motivene «Verda er større enn EU» (svart og grønn) og med hval og liten fisk som sier «Klart vi må inn for å påvirke» (grønn). 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kathrine på møte i Bamble
Bildetekst: På Bamble Nei til EUs møte i forkant av valget brukte Kathrine Kleveland en av t-skjortene. Fra venstre: Ole Roger Dyrkorn, Rødt, Kathrine Kleveland, Nei til EU, Arve Høiberg, Ap, Line Markussen, Venstre, Astrid Halvorsen, Senterpartiet. Bak fra v: Jan Erik Gyldensten, KrF og Lars Inge Rønholt, Høyre

Kathrine Kleveland tar ofte på seg Nei til EUs t-skjorter, på møter og ellers.

– I november er det 25 år siden folket sa nei til EU for andre gang, det skal markeres av flere enn Nei til EU. Folkestyre samhold, motmakt og solidaritet er argumenter som holder! Det å mene at det er best at vi som nasjon bestemmer sjøl, handler ikke om egoisme og å være seg sjøl nok. Det stemte flertallet for i 1994, og det mener vi i dag, sier Kleveland.

– For meg handler det om å ta vare på demokratiet vårt og bruke vårt folkestyre. Da er det et samfunnsmål å jobbe videre for at godene skal deles, at vi utover å sikre velferdsgoder for alle, har et solidarisk øye ikke bare i eget land, men utover egne grenser. Dette er fundamentert i bærebjelkene til Nei til EU.

– Jeg er stolt over å være europeer, men samtidig gjenta at verden er større en EU, slik det står på T-skjorta mi, sier Kleveland, som avslutter med at: 

– T-skjortene er forøvrig nydelig å ha på seg!

Slå til nå før de klassiske t-skjortene er borte for alltid! 

Stort bilde i toppen: Fra venstre Mathilde Decaen, Reidun Heggen, Kathrine Kleveland, Thomas Haug og Pål Trautmann Olerud.  Foto: Eivind Formoe

reLATERT

Se alle arrangementer

Vil ha hastevedtak om meldeplikt

27. mars 2020

Varsko her! Kommisjonen reiser forslaget om varslingsplikt på ny.

EU og EØS har svekket immunforsvaret

25. mars 2020

Det er selvsagt altfor tidlig å oppsummere de samfunnsmessige følgene av koronakrisa. Men noen slutninger kan vi trekke allerede etter de første ukene.

Nei til EU om EUs koronarespons i Dagsnytt 18

19. mars 2020

– Vi synes det er et paradoks at Italia ser ut til å ha fått mer hjelp fra Kina enn fra Brussel, sa Kathrine Kleveland i sendingen.

Nei til EUs rådsmøte er avlyst

12. mars 2020

Koronaviruset sprer seg raskt og norske helsemyndigheter oppfordrer nå til nasjonal dugnad for å hindre ytterligere smittespredning.

Møtte KrF på Stortinget

11. mars 2020

God tone i møte med KrF på Stortinget, med samtaler om EUs byråer, jernbanepakken og vetoretten i EØS.

Årsmøte i Vesterålen og Lødingen Nei til EU

05. mars 2020

19. februar holdt regionlaget i Nei til EU sitt første årsmøtet etter å ha blitt et regionlag sammen med Lødingen i februar 2019.

Tallenes tale?

06. feb. 2020

Norge er annerledes nå enn det var 25 år siden, skriver generalsekretæren i sin faste spalte i Standpunkt.

Trondheimskonferansens hederspris til Dag Seierstad

03. feb. 2020

Dag Seierstad er blitt tildelt Trondheimskonferansens hederspris. Dette er andre gang hedersprisen utdeles.

Hedmark Nei til EU - Årsmøtedokumenter 2020

28. jan. 2020

Fylkesårsmøtet i Hedmark NEI til EU avholdes lørdag den 22. februar kl. 10 på Scandic Elgstua i Elverum.

Oppstart av Nord-Helgeland Nei til EU

21. jan. 2020

Nordland Nei til EU har siste året drevet og reorganisert lokallagene i fylket, og nå er det oppstart av Nord-Helgeland Nei til EU som formelt skal skje på et møte den 26. februar.

Orientering nummer 1/2020

21. jan. 2020

Orientering, medlemsblad for Rogaland Nei til EU nr. 1/2020

Meldeplikt til EU? Nei takk, sier ordførere fra Island og Norge

20. jan. 2020

Norske og islandske ordførere og kommuneforvaltere ber regjeringene snu.