Kathrine Kleveland, leder i Nei til EU.

Sommerstengt kontor

Det nærmer seg sommerferieavvikling for staben i Nei til EU. Kontoret vil derfor ha redusert kapasitet fra 13. juli til 9. august.

Vi er tilgjengelig på neitileu@neitileu.no og fylkessek@neitileu.no i uke 29 og uke 32, mens sentralbordet og kontorlokalene vil være stengt i hele perioden fra 13. juli til 12. august. 

Dersom det haster, kan leder Kathrine Kleveland kontaktes på kathrine.kleveland@neitileu.no eller på telefon 928 25 162.  

Vi er i full drift fra mandag 10.august.  

Sommerhilsen fra Kathrine: 

Sommeren er her med lyse lange dager og det er tid for en velfortjent ferie for våre ansatte. Da er det samtidig tid for å ønske dere alle som besøker nettsidene våre en riktig god sommer! 

Om våren har vært annerledes på flere måter, har Nei til EU holdt tempoet oppe. 

Vi kan se tilbake på en verveaksjon der vi overoppfylte målet vårt, og kunne ønske 522 nye medlemmer velkommen på laget. 

EUs jernbanepakke fire, som vi, sammen med blant annet fagbevegelse, partier, og engasjerte medlemmer har brukt mye tid og krefter på å kjempe mot, ble etter høringen i stortinget utsatt behandlet til over sommeren. Vi står på videre for å stoppe den! 
 
Til slutt vil jeg nevne at Høyesteretts ankeutvalg har besluttet å behandle at Høyesterett skal behandle ACER-søksmålet. Dermed vil vår høyeste domstol ta stilling til Statens påstand om å avvise saken. Det ligger an til rettsak utpå høsten.  

Nå skal vi nyte sommeren for etter ferien gyver vi løs på alt dette, samt nye oppgaver som for eksempel høring på EUs energipakke 4, oppfølging av sommerprosjektet om sammenfatning av EUs klimapolitikk og planlegging av landsmøte mm vil oppta oss. 

Takk for at du besøker sidene våre! To ferietips, vil du lære mer, gå til vår kunnskapsbank, og skulle du har lyst på en liten sommeroppgave, så verv et medlem eller to i sommer til en av Norges viktigste grasrotorganisasjoner: Bli medlem

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer! 

Stort bilde i toppen: Kathrine Kleveland, leder i Nei til EU. (Foto: Eivind Formoe)

reLATERT

Se alle arrangementer

Informasjon om landsmøte 2020 

03. juli 2020

På grunn av koronavirus har styret i Nei til EU diskutert arrangering av landsmøtet i november. Mandag 22. juni konkluderte styret at det skal avholdes et ordinært landsmøte som planlagt. Landsmøtet vil derfor bli avholdt 6.-8. november i år.

Sentrale arrangement

26. juni 2020

Oversikt over møter i Nei til EUs styrende organer.

Hvem mener du bør lede Nei til EU framover?

19. juni 2020

Valgkomiteen er i full gang med å finne ny ledelse som skal lede Nei til EU i årene framover. Et godt resultat fordrer at organisasjonen involverer seg i prosessen og kommer med forslag. Les oppfordringen fra valgkomiteens leder Sunni Grøndahl Amodt nedenfor.

Ungdom mot EUs nye leder vil sette Ungdom mot EU på kartet 

16. juni 2020

Å trå inn som leder i Ungdom mot EU er noe jeg hadde gledet meg til.

Aktivisten: Yvonne Janet Ludvigsen Log

16. juni 2020

Standpunkt vil bli bedre kjent med aktivister og tillitsvalgte. I dette nummeret presenterer vi Yvonne Janet Ludvigsen Log.

522 nye medlemmer i vervekampanjen!

15. juni 2020

– Hurra, vi klarte det! Gratulerer til dykk alle, var kommentaren frå verveansvarleg Karl-Sverre Holdal då det endelege resultatet frå dei to kampanjevekene var klart. 

Velkommen som medlem i Nei til EU

11. juni 2020

Hele 522 av de som leser denne utgaven av Standpunkt er nye medlemmer i Nei til EU, skriver generalsekretær Thomas Haug i sin faste spalte i Standpunkt.

Standpunkt 2-2020

20. mai 2020

I dette nummeret av Standpunkt kan du lese om EUs fjerde jernbanepakke, om matproduksjon og kriseberedskap, og mykje meir.

Kathrine gir seg som leder

15. mai 2020

Etter seks år som leder i Nei til EU har Kathrine Kleveland nå varslet at hun ikke tar gjenvalg. Nei til EU må dermed finne en ny leder.

Ole Kvadsheim skal utrede EUs klimapolitikk i sommer

15. mai 2020

Ole Kvadsheim er ansatt i et tidsbegrenset engasjement som utreder i Nei til EU.

Velkommen i Nei til EU!

08. mai 2020

Vi kan glede oss over 522 nye medlemmer de 2 siste ukene! Takk for at du har meldt deg inn i Nei til EU! Kamp for folkestyre, miljø og solidaritet var hovedparoler i EU-kampen i 1994, og er fortsatt aktuelt og verdt å kjempe for i dag.

Kathrine har vervet 8 nye medlemmer så langt

29. april 2020

– Vervekampanjen er godt i gang, og når jeg forventer at andre skal verve nye medlemmer, må selvsagt jeg som leder verve aktivt selv, sier Nei til EU-leder Kathrine Kleveland.