Kathrine Kleveland, leder i Nei til EU.

Sommerstengt kontor

Det nærmer seg sommerferieavvikling for staben i Nei til EU. Kontoret vil derfor ha redusert kapasitet fra 13. juli til 9. august.

Vi er tilgjengelig på neitileu@neitileu.no og fylkessek@neitileu.no i uke 29 og uke 32, mens sentralbordet og kontorlokalene vil være stengt i hele perioden fra 13. juli til 12. august. 

Dersom det haster, kan leder Kathrine Kleveland kontaktes på kathrine.kleveland@neitileu.no eller på telefon 928 25 162.  

Vi er i full drift fra mandag 10.august.  

Sommerhilsen fra Kathrine: 

Sommeren er her med lyse lange dager og det er tid for en velfortjent ferie for våre ansatte. Da er det samtidig tid for å ønske dere alle som besøker nettsidene våre en riktig god sommer! 

Om våren har vært annerledes på flere måter, har Nei til EU holdt tempoet oppe. 

Vi kan se tilbake på en verveaksjon der vi overoppfylte målet vårt, og kunne ønske 522 nye medlemmer velkommen på laget. 

EUs jernbanepakke fire, som vi, sammen med blant annet fagbevegelse, partier, og engasjerte medlemmer har brukt mye tid og krefter på å kjempe mot, ble etter høringen i stortinget utsatt behandlet til over sommeren. Vi står på videre for å stoppe den! 
 
Til slutt vil jeg nevne at Høyesteretts ankeutvalg har besluttet å behandle at Høyesterett skal behandle ACER-søksmålet. Dermed vil vår høyeste domstol ta stilling til Statens påstand om å avvise saken. Det ligger an til rettsak utpå høsten.  

Nå skal vi nyte sommeren for etter ferien gyver vi løs på alt dette, samt nye oppgaver som for eksempel høring på EUs energipakke 4, oppfølging av sommerprosjektet om sammenfatning av EUs klimapolitikk og planlegging av landsmøte mm vil oppta oss. 

Takk for at du besøker sidene våre! To ferietips, vil du lære mer, gå til vår kunnskapsbank, og skulle du har lyst på en liten sommeroppgave, så verv et medlem eller to i sommer til en av Norges viktigste grasrotorganisasjoner: Bli medlem

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer! 

Stort bilde i toppen: Kathrine Kleveland, leder i Nei til EU. (Foto: Eivind Formoe)

reLATERT

Se alle arrangementer

Freydis Finnseth Jensen gjenvalgt som leder

07. juni 2021

Hele styret ble gjenvalgt da Vesterålen og Lødingen Nei til EU avviklet årsmøte 2. juni. Freydis Finnseth Jensen fortsetter som leder og har med seg styremedlemmer fra alle Vesterålskommunene og Lødingen.

Vedtekter for Nei til EU 

06. mai 2021

Vedtekter for Nei til EU.  Siste gang revidert på landsmøtet 2018 

​​​​​​​Plan for opplæring og gjennomføring av digitalt rådsmøte

05. mai 2021

Styret vedtok på styremøtet 20. april å gjennomføre rådsmøtet digitalt. Det ble på e-post noen dager etterpå avklart at rådsmøtet gjennomføres på én dag, lørdag 5. juni. 

Fra nabolag til regionlag

30. april 2021

Nei til EU har hatt aktive lag i Vesterålen og Lødingen rundt åra med folkeavstemninger mot medlemskapet i EU.

Fylkeslederne debatterer stortingsvalgkampanjen

12. april 2021

Fredag 16. april møtes fylkeslederne til møte på nett for å snakke om planene for Nei til EU i stortingsvalgkampen.

Nett-møte i fylkeslaga 

24. mars 2021

Webinar og nett-møte er ein praktisk og rimeleg måte å ha aktivitet når det er vanskeleg å møtes fysisk. Nei til EU sentralt kan hjelpe fylka med å få arrangert webinar.  

Medlemmene strømmer til Nei til EU

19. mars 2021

Vi har fått over 400 nye medlemmer hittil i mars!

Verv og vinn mange flotte vervepremier! 

11. mars 2021

Vervekonkurranse 1. mars til 30. juni: Nå utfordrer vi akkurat deg til å bli med å verve nye medlemmer til Nei til EU. 

Orientering nummer 1/2021

10. mars 2021

Orientering, medlemsblad for Rogaland Nei til EU, nr. 1/2021

Brett opp ermene! 

09. mars 2021

Tema for årets første vervekampanje er EU og arbeidsliv, skriver generalsekretær Thomas Haug i sin faste Standpunkt-spalte.

Informasjon til medlemmer i Vest-Agder Nei til EU

02. mars 2021

Kjære medlemmer i Vest-Agder Nei til EU! 

Standpunkt 1-2021

24. feb. 2021

I dette nummeret kan du lese om vårens vervekampanje, der du kan vinne fine premier, om ACER-saken, brexit, landbruk og fiskeri.