Vi blir flere!

Nei til EU har flere medlemmer i 2018 enn i 2017 og kan med det skilte med medlemsframgang i året som gikk.

Det er ingenting som gleder et organisasjonsmenneske som meg mer enn det! Medlemmene er ryggraden i Nei til EU, og en sterk medlemsmasse er avgjørende for at vi fortsatt skal kunne påvirke norsk politikk.

Medlemsframgang kommer ikke av seg selv. Det skyldes at vi har en solid organisasjon i bunn, og at vi gjennom politiske saker viser hvorfor Nei til EU er viktig og hva et medlemskap betyr for de sakene vi jobber med.

Og så skyldes det at vi er flinke til å verve og spørre folk om de har lyst til å bli medlem i Nei til EU.

Nå handler det om å ta godt imot disse nye medlemmene. Ring dem og hør hva de er opptatt av, invitér dem på møte og hør hva de har å si og tilby dem en plass i vår organisasjon. På den måten kan vi bidra til at de blir en viktig ressurs for Nei til EU i mange år framover.

2019 blir ikke et mindre viktig år enn 2018 for Nei til EU. Acer-søksmålet skal mest sannsynlig behandles i tingretten, EØS-debatten vil fortsette, Storbritannia skal forlate EU, og det er 25 år siden folkets nei i 1994. Dette er gode anledninger som vi skal bruke til å fortsette å bygge Nei til EU til å bli en enda mer solid organisasjon.

Samtidig var landsmøtet tydelig på at vi må jobbe for å bli en mer mangfoldig organisasjon. Vi må i årene framover henvende oss til unge voksne for å engasjere dem i kampen mot norsk EU-medlemskap og få dem til å engasjere seg i Nei til EU. Organisasjonsbygging er hardt arbeid, og det fortsetter i 2019.

reLATERT

Se alle arrangementer

Ungdom mot EU hjelper danske Folkebevægelsen mod EU

23. mai 2019

Fem unge norske EU-motstandere har tatt veien til Danmark for å føre kampanje for Folkebevægelsen mod EU.

Vervekampanjen 2019: Kathrine vervet sju nye medlemmer

13. mai 2019

– Hvordan skal jeg forvente at andre skal verve nye medlemmer om ikke jeg som leder verver aktivt selv, sier Nei til EU-lederen.

Kathrine Klevelands tale i Arendal 1. mai

02. mai 2019

Nei til EU-leder Kathrine Kleveland var invitert og holdt tale for dagen på på Arendal Senterpartis familiearrangement på vakre Hove leirsted i Arendal 1. mai.

Nei til EU på 1. mai

29. april 2019

Nei til EU deltar på 1. mai rundt om i landet. Mange steder er det paroler om EU og EØS.

Minneord: Guro Fjellanger er død

24. april 2019

For ettertiden vil hun stå som en av de viktigste aktørene i den norske EU-kampen. Folkets rett til selv å bestemme sin framtid hadde seiret, skriver Arne Langset og Dag Seierstad.

– EØS gjer SFO dyrare. Bli med i Nei til EU du også

24. april 2019

– Nei til EU tar kampen for å hindre at EU og EØS får styre i norske kommuner. Difor er eg medlem i Nei til EU, seier Eva Marie Mathisen.

Guro Fjellanger (55) er død

16. april 2019

Som generalsekretær fra 1990 til 1995 ledet Guro Fjellanger organisasjonsbygging i Nei til EU mot folkeavstemningen i 1994.

Vil du bli vår nye kollega?

11. april 2019

Nei til EU søker engasjert og stødig økonomi- og administrasjonsrådgiver i 100 % stilling.

Presentasjoner fra rådsmøtet

09. april 2019

Her kan du laste ned presentasjonene fra Nei til EUs rådsmøte 6.–7. april 2019

EØS – ei verktøykasse for sosial dumping

05. april 2019

– Dersom jasida har rett i at det ikkje finst alternativ til EØS så forstår eg ikkje kvifor dei er så redde for ei utgreiing om alternativa, sa Roar Abrahamsen, leiar for avdeling 5 i Fellesforbundet, og som no går mot EØS-avtalen.

Matnyttig lunsj med Småbrukarlaget

04. april 2019

Det føltes helt riktig å dele et måltid sammen, da Nei til EU var heldig å bli invitert på brødskiver og norskprodusert pålegg hos Norsk Bonde- og Småbrukarlag i lunsjen nylig.

Grunnskolering i organisasjon

01. april 2019

Innledning om grunnskolering i organisasjon i Nei til EU.