Arendalsuka 2018

Nei til EU skal ha stand på Arendalsuka mandag 13. august til fredag 17. august og vi trenger folk til å betjene standen i åpningstiden disse dagene.

Øktene er planlagt slik:

 

Mandag:

kl 14-16

kl 16-18

 

Tirsdag:

kl. 11-14

kl. 14-17

 

Onsdag:

kl. 11-14

kl. 14-17

 

Torsdag:

kl. 11-14

kl. 14-17

 

Fredag:

kl 9-12

kl 12-14

 

Det blir ganske mange timer som standen skal bemannes. Det er derfor fint å ha mange frivillige dugnadsarbeidere, så det ikke blir så mange timene på hver. Det er viktig at Nei til EU synliggjør seg på Arendalsuka.

Å stå standvakt kan faktisk være gøy og givende. Man trenger så absolutt ikke være «proff» for å stå på stand for Nei til EU. Dette blir en fin anledning til å treffe publikum og dele ut materiell.

Spørsmålet til deg er derfor om du har anledning til å stå standsvakt på Arendalsuka. Hvis du kan det, så angi hvilken økt du kan stå standvakt. Vi forsøker så godt vi kan å få det til slik at det alltid er minst to personer på standen samtidig. Vi inviterer folk fra både Aust-Agder og Vest-Agder til å betjene standen.


Gi gjerne en tilbakemelding snarest mulig pr. telefon, epost eller SMS til Olaf Nordbø Bakke som bor i Arendal, slik at han kan planlegge bemanningen på standen. Han har telefonnummer 90963216 og epostadresse olbakk@online.no.

Dere kan finne mer informasjon om Arendalsuka her: https://www.arendalsuka.no/