Vi vil gjerne ha deg med på laget. Meld deg inn i Møre og Romsdal Nei til EU!

Årsmøte i Nei til EU i Møre og Romsdal 2024

Fylkesårsmøtet i Møre og Romsdal Nei til EU som ble avholdt 14. april i Molde, vedtok å fortsette kampanjen mot EØS og for en folkeavstemning om EØS i Møre og Romsdal. Kampanjen er innrettet for å spre viktige fakta om EØS og EU i fylket på en mer lettfattelig måte enn vanlig.

Makteliten følger neppe kongens oppfordring

Nyttårstalen som kongen holdt er inne på noen viktige faktorer for å skape forståelse for rett og galt, «så vi kan oppføre oss ordentlig mot hverandre og ta vare på tilliten mellom oss.»

EØS

Informasjonskampanje om EU og EØS

Fylkeslaget i Møre og Romsdal starter informasjonskampanje.

Tid for ny EU-kamp

Nylig var det 50 år siden det norske folket sa nei til EU første gang. Noen av oss husker slagordene som sikret nei-seieren den gang. «Nei til EEC og dyrtid», «Nei til salg av Norge» og vi vil styre landet sjøl. Dessverre er det slik at vi i disse dager ser resultatet av at hverken folkeavstemningen i 1972 eller 1994 er blir respektert, når kontrollen med strømmen vår er tapt.

Organisasjon

Møre og Romsdal Nei til EU ruster opp med gigantstyre

Nei til EU i Møre og Romsdal har hatt fylkesårsmøte i Ålesund, 15 april, og vedtatt å trappe opp kampen mot EØS avtalen. Nå er planen å øke informasjonen om hva EØS-avtalen har medført, og også finne fram til yngre grupper som må nås gjennom nye kanaler. Du kan lese mer i hele artikkelen.

INNLEGG
Klima og miljø

Ikke slik vi vil Norge skal framstå

Det har over lang tid utviklet seg en maktarroganse på Stortinget og blant skiftende regjeringer. En arroganse som har smittet over på både kommuner og statlige foretak med sine utallige direktører.

Solidarisk støtte til Ukraina

Utalelse fra Årsmøtet 2022 - Nei til EU Møre og Romsdal

PRESSEMELDING
Organisasjon

Nytt styre i Møre og Romsdal Nei til EU

Jan David Anti er valgt til ny leder i Møre og Romsdal Nei til EU. Han er bygningsarbeider, opprinnelig fra Karasjok, men nå bosatt i Kristiansund.

Er ikke Norges sjølråderett viktig lenger?

Uttalelser fra årsmøtet 2019

EØS

Videoer fra "hvem styrer landene når markedet tar over"