Vi vil gjerne ha deg med på laget. Meld deg inn i Vest-Agder Nei til EU!

Årsmøtedokumenter 2024

Vest-Agder Nei til EU avholder årsmøte tirsdag 5. mars 2024 kl. 18.00 Møtested Anna Jensen i Rådhuskvartalet i Kristiansand. Her finner du årsmøtedokumenter:

Strømpriskrisa!

Gi en julegave til Nei til EUs arbeid mot EUs energiunion og for politisk kontroll med krafta! Se vår julehilsen her.

Årsmøtedokumenter 2023

Vest-Agder Nei til EU avholder årsmøte lørdag 4. mars kl. 14.00 på Søgne Gamle prestegård, Søgnetunet 11, 4640 Søgne. Her finner du årsmøtedokumenter.

Årsmøtedokumenter 2022

Årsmøte i Vest-Agder Nei til EU avholdes onsdag 2. mars i "Juvet" i Songdalen rådhus. Møtet begynner kl. 18.30. Men folk kan komme kl. 18 for en kopp kaffe og litt smørbrød og mandalskringle.

PRESSEMELDING
EØS

Suksessfull vedaksjon mot EUs energiunion og ACER

Vest-Agder Nei til EU har gjennomført en vedaksjon mot EUs energiunion og ACER et par lørdager nylig. Aksjonen gikk på å verve medlemmer og selge ved til fordel for søksmålet som Nei til EU har gående mot Staten.

INNLEGG
EØS

Medlemstilbud som varmer

Bli med i kampen mot høye strømpriser. Vest-Agder Nei til EU har et tilbud til deg som vil bli medlem, en velkomstgave som varmer.

UTTALELSE
EØS

Kampen om ACER

De ekstreme strømprisene er en følge at en politikk hvor markedet bestemmer og hvor utenlandskabler bidrar til å nivellere prisdannelsen og frata norske forbrukere og norsk industri den fordelen det har vært med billig strøm i Norge.

UTTALELSE
EØS

Jernbanepakke 4 og avgående regjering

EUs jernbanepakke 4 ble med et ørlite flertall vedtatt av Stortinget i mai. Nå har vi en annet flertall  og får en ny regjering.

UTTALELSE
Landbruk

Vi støtter bøndene!

- Vi kan vanskelig unngå å få den mistanken at tilpassing til EU ligger bak regjeringens politikk, men vil håpe at vi tar feil. Landbruket er ofte blitt behandlet som en salderingspost av EU-vennlige styrende politikere.

Årsmøtedokumenter 2021

Årsmøte 2021 i Vest-Agder Nei til EU avholdes digitalt i Microsoft Teams torsdag 25. mars kl. 18.30. Innledning ved Roy Pedersen, leder i Nei til EU.

Organisasjon

Informasjon til medlemmer i Vest-Agder Nei til EU

Kjære medlemmer i Vest-Agder Nei til EU! 

Folkestyre over vannkrafta

I Norge har vi sett på vannkraft som infrastruktur, ikke som en vare som skal selges til høystbydende. Vannkrafta bygde landet, skapte nøkkelindustri i lokalsamfunn over det ganske land og ga lys og varme i alle hjem.