ARRANGEMENT
Lørdag 15. april 2023 kl. 14:00 - 18:00 Scandic Parken, Storgata 16, 6002 Ålesund

Møre og Romsdal Nei til EU - årsmøte 2023 og åpent møte.

Vi innkaller til fylkesårsmøte i Møre og Romsdal Nei til EU lørdag 15. april kl. 14.00-18.00 på Scandic Parken i Ålesund.

Kjære medlem i Nei til EU i Møre og Romsdal

Vi inviterer med dette til fylkesårsmøte i Møre og Romsdal Nei til EU. Som medlem er du velkommen til å delta på et spennende og kjapt arrangement.  
I år gjør vi en vri på opplegget, og har invitert Magnus Marsdal fra Manifest til årsmøtet. Vi starter med et åpent møte i amfiet på hotellet kl 14.00 til 16.00 lørdag den 15. april. Marsdal er leder for tankesmia Manifest og en kjent forfatter, engasjerende foredragsholder og debattant.

Magnus Marsdal rådsmøte 2021-4
Magnus Marsdal. Foto: Sindre Humberset, Nei til EU

Han vil snakke om kommunikasjon i en ny mediavirkelighet, og selvsagt også se på strømdebatten og hva man kan gjøre med EØS og ACER.

Vi skjønner at det er lang vei til Ålesund for mange, så vi dekker reiseutgifter med 3 kroner pr km for de som må kjøre mer enn en halvtime til Ålesund.

Vi er fremdeles rundt 1300 medlemmer her i Møre og Romsdal, og strømdebatt og motstand mot ACER gjør at vi stadig får nye og ofte yngre medlemmer. Vi ser likevel at det er få som møter opp på fylkesårsmøtene våre, så vi er ikke redd for å sprenge lokalene. Vi trenger flere aktive og vil også prøve å starte lokale nettverk som tar opp kampen mot EØS og dyrtid i år.  

Vi trenger flere aktive i kampen mot EØS og ACER. Fylkesstyret skjønner at mange føler seg maktesløse for tiden, og vi mener organisasjonen vår nå må skjerpe kampen mot EØS og ACER og gi medlemmene og EØS-motstandere en følelse av at det er mulig å gjøre noe som monner.

I forslaget til arbeidsplan fra styret, foreslår vi å bygge opp kontaktgrupper/ aksjonsgrupper i alle kommunene i fylket vårt. Disse skal ikke ha styrer, regnskap og årsmøter, men være aktivister mot EØS og ACER og for kravet om en folkeavstemning om EØS-avtalen.

Greier vi å samle stor motstand her i fylket, helst i form av underskrifter, vil det være et kraftig signal til partiene og Stortinget.

Det blir en matbit etter det åpne møtet med Magnus Marsdal for dem som også vil delta på fylkesårsmøtet.

Det blir et kort møte med vanlige årsmøtesaker, som er ferdig kl 18.00.

Mer informasjon kommer.

I neste uke sender vi ut årsmelding og arbeidsplan, så når du får en e-post med vedlegg fra oss, er det ikke farlig å åpne dem.  
 

Sett av lørdag den 15. april til organisasjonen din.

Hilsen fylkesstyret ved


Jan David Anti                                                           Johs Bae             

fylkesleder                                                               sekretær for fylkesstyret

 

reLATERT

Se alle arrangementer

Kommende arrangementer

Fredag 24. mars 2023 kl. 18:00 - 20:30 Scandic Bergen City, Håkonsgaten 2, Bergen

Årsmøte i Hordaland Nei til EU - meld deg på!

Årsmøte i Hordaland Nei til EU finn stad 24. mars. Registrering frå 17.30. Etter møtet vert det middag. Ønskjer du å melda saker til årsmøtet, må dette sendast til fylkesstyret v/ leiar Toril Mongstad innan 24. februar. Årsmøtet er gratis, for deltaking på middag, eventuell overnatting og seminar er det eigendelar, desse finn du i påmeldingsskjemaet nedafor:
arrangement
Lørdag 25. mars 2023 - Søndag 26. mars 2023 Scandic Fauske, Storgata 82, 8200 Fauske

Nordland Nei til EU - Fylkeskonferanse og årsmøte 2023

Nordland Nei til EU avholder fylkeskonferanse og årsmøte lørdag 25. mars og søndag 26. mars på Scandic Fauske hotell, Fauske.
Lørdag 25. mars 2023 kl. 09:00 - 14:30 Bergen

Hordaland NtEU arrangerer årsmøteseminar 25. mars – meld deg på!

Dagen etter årsmøtet, 25. mars, vert det arrangert seminar. Årsmøtet er gratis, for deltaking på middag, eventuell overnatting og seminar er det eigendelar, desse finn du i påmeldingsskjemaet nedafor:
arrangement
Lørdag 25. mars 2023 kl. 11:00 Folkets Hus, Øvre Torggate 9, Drammen

Buskerud Nei til EU - Årsmøte 2023

Buskerud Nei til EU innkaller til årsmøte lørdag 25 mars kl. 11.00 i Folkets Hus i Drammen.