Årsmøte i Nord-Trøndelag Nei til EU

Det ble få endringer i sammensettinga av styret i NT Nei til EU på årsmøtet den 19. mars. Ny i styret ble Anita Dahl, mens det ble gjenvalg av de styremedlemmene og varamedlemmene som var på valg. Jon Olav Forbord ble gjenvalgt som leder.

Etter valgene på årsmøtet  styret i Nord-Trøndelag Nei til EU fått enda bedre geografisk dekning. Styret har nå medlemmer fra Stjørdal i sør til Nærøy i nord. Når en i tillegg har fått inn et nytt medlem bosatt i Skorovass blir den geografiske dekninga god.

Etter valgene og konstituering av styret på første ordinære styremøte består styret av: Jon Olav Forbord, Stjørdal, leder, Anita Dahl, Skorovass, nestleder, Astrid Hoem, Steinkjer, sekretær, Kåre P Aakre, Nærøy, økonomiansvarlig, Marit Fosså, Levanger, Gisle Green, Verdal og Anders Hals, Inderøy, Varamedlemmer i rekkefølge: Olav Olsen, Steinkjer, Kristine Altin, Namsos, Magnus Delbekk, Steinkjer og Astrid M G Angelius, Namsos

20240411_201308.jpg
Det nye styret i NT Nei til EU. Foran fra v. Anita Dahl, Olav Olsen, Marit Fosså og Gisle Green. Bak fra v. Astrid Hoem, Kåre P. Aakre, Anders Hals og Jon Olav Forbord. Foto: Bjørn Aaneng

 

reLATERT

Se alle arrangementer

Taxifrislipp truer organisert næring

28. mai 2024

– Under forrige regjering ble det påstått at frislipp av taxinæringen kom til å føre til billige priser. Det har ikke skjedd.

Vervekampanjen er i gang!

22. mai 2024

Vårens vervekampanje ble sparket i gang på Rådsmøte 21. april, og holder i år på helt frem til 16 juni. Vi er nå halvveis inn i vervekampanjen, og kampanjen går så det suser.

Organisasjonen Nei til EU 

15. mai 2024

Nei til EU som organisasjon er bygget opp gjennom kampen mot EU før folkeavstemningene om norsk EU-medlemskap i 1972 og 1994 og har vært avgjørende for videre motstand mot norsk EU-medlemskap og EØS. 

Styrearbeid

15. mai 2024

Generelt om styrearbeid 

Landsmøteforberedelsene er i gang

15. mai 2024

I november er det landsmøte i Nei til EU og allerede nå er flere forberedende landsmøtekomiteer i gang med arbeidet og ønsker å få innspill fra fylkeslag, lokallag og medlemmer.

Jan Tore Knoff valgt til ny leder i Hedmark Nei til EU

06. mai 2024

På årsmøtet i Hedmark Nei til EU lørdag 5. mai, ble Jon Tore Knoff valgt til ny leder. Han etterfølger Harald Dyrkorn som leder.

Gå med Nei til EU 1. mai!

26. april 2024

1. mai markerer arbeidernes dag og Nei til EU samles over hele landet for å vise styrke og solidaritet i kampen for sosial rettferdighet.

Protokoll fra fylkesårsmøtet i Buskerud Nei til EU 2024

19. mars 2024

Fylkesårsmøtet i Buskerud Nei til EU 2024 ble avholdt på Kongsberg 9. mars 2024. Her finner du protokollen fra årsmøtet.

Vedtekter Buskerud Nei til EU

18. mars 2024

Buskerud Nei til EUs vedtekter ble sist endret på årsmøtet i mars 2024.

Vel møtt til årsmøte i ditt fylkeslag! 

22. feb. 2024

Nei til EUs fylkeslag er nå i gang med gjennomføring av årsmøter.  

Minneord Paul Magnus Gamlemshaug 

15. feb. 2024

Den 6. februar fikk vi den triste beskjeden at vår venn og kollega i Aust-Agder Nei til EU, Paul Magnus Gamlemshaug, var gått bort. 

Peter Ørebech (1948–2024) 

16. jan. 2024

En juridisk tungvekter for nasjonal suverenitet har gått bort.