ARRANGEMENT
Lørdag 30. november 2019 kl. 14:00 Sortland Videregående skole, Parkveien 7, Sortland

Markering av 25-årsjubileet etter folkeavstemningen i 1994

Vesterålen og Lødingen Nei til EU inviterer til jubileumsmarkering for folkeavtemningen om Norsk medlemskap i den Europeiske union i 1994. Markeringen vil foregå lørdag 30 november kl 14 på Sortland Videregående skole.

Tilbakeblikk på EU-kampen før folkeavstemningen i 1994 og dagens utfordringer vil være hovedfokus for markeringen. Når du er ferdig med helgehandelen, ta turen innom markeringen, her vil det bli kaffe, kaker og sanger fra 1994. Velkommen!

Det skal være mimring der tidligere redaktør og eier av Bladet Vesterålen står sentralt. Avisa gjorde en formidabel jobb opp mot avstemminga og blei så kjent for sitt standpunkt mot EU at sentrale politikere kom reisende til Sortland. Der ba de om et møte med redaktør og hans sjefsjournalist for å be dem ta inn pro-stoff. Møtet ble av meget kort varighet.

Vi oppfordrer medlemmer som deltok mer eler mindre aktivt til å komme til kaffestunda vår for å dele minner. Like viktig er det å få yngre medl til å komme for å snakke om utfordringene for oss nå samt vegen videre, da i første rekke fram til valget –21. For det tredje ønsker vi at medlemmer fra det store regionlaget skal kunne bli kjent med hverandre. Hvem er vi, og hvordan ønskes kontakten oss imellom? Derfor et pratemøte med kaffe, kaker og gamle sanger fra 94 med gitarakk.. kl 14 på lørdag, etter handletid.

Alle er hjertelig velkommen.

Hilsen styret i Vesterålen og Lødingen Nei til EU

reLATERT

Se alle arrangementer

Kommende arrangementer

Mandag 06. des. 2021 kl. 18:00 - 20:30 Rasmus Meyers alle 5, Bergen (Blindeforbundet sine lokale)

Hordaland Nei til EU inviterer til nytt studiemøte

John Dale held fram med si interessante innleiing om folkestyre og demokrati under EØS-avtalen. Det demokratiske underskotet i EU kan forklarast i korleis EU er bygd opp, dei ulike traktatane og kva visjon EU har for overnasjonalitet innafor unionen.
arrangement
Fredag 10. des. 2021 - Lørdag 11. des. 2021 Oslo

Styremøte

Møte i Nei til EUs styre.
arrangement
Tirsdag 14. des. 2021 På nett

Nettmøte med fylkeslederne

Månedlig nettmøte for fylkeslederne i Nei til EU.