ARRANGEMENT
Lørdag 30. november 2019 kl. 14:00 Sortland Videregående skole, Parkveien 7, Sortland

Markering av 25-årsjubileet etter folkeavstemningen i 1994

Vesterålen og Lødingen Nei til EU inviterer til jubileumsmarkering for folkeavtemningen om Norsk medlemskap i den Europeiske union i 1994. Markeringen vil foregå lørdag 30 november kl 14 på Sortland Videregående skole.

Tilbakeblikk på EU-kampen før folkeavstemningen i 1994 og dagens utfordringer vil være hovedfokus for markeringen. Når du er ferdig med helgehandelen, ta turen innom markeringen, her vil det bli kaffe, kaker og sanger fra 1994. Velkommen!

Det skal være mimring der tidligere redaktør og eier av Bladet Vesterålen står sentralt. Avisa gjorde en formidabel jobb opp mot avstemminga og blei så kjent for sitt standpunkt mot EU at sentrale politikere kom reisende til Sortland. Der ba de om et møte med redaktør og hans sjefsjournalist for å be dem ta inn pro-stoff. Møtet ble av meget kort varighet.

Vi oppfordrer medlemmer som deltok mer eler mindre aktivt til å komme til kaffestunda vår for å dele minner. Like viktig er det å få yngre medl til å komme for å snakke om utfordringene for oss nå samt vegen videre, da i første rekke fram til valget –21. For det tredje ønsker vi at medlemmer fra det store regionlaget skal kunne bli kjent med hverandre. Hvem er vi, og hvordan ønskes kontakten oss imellom? Derfor et pratemøte med kaffe, kaker og gamle sanger fra 94 med gitarakk.. kl 14 på lørdag, etter handletid.

Alle er hjertelig velkommen.

Hilsen styret i Vesterålen og Lødingen Nei til EU

reLATERT

Se alle arrangementer

Kommende arrangementer

arrangement
Tirsdag 18. aug. 2020 Oslo

AU-møte 18. august

Møte i Nei til EUs arbeidsutvalg.
arrangement
Fredag 21. aug. 2020 - Lørdag 22. aug. 2020 Oslo

Styremøte 21.–22. august

Møte i Nei til EUs styre.
Tirsdag 25. aug. 2020 kl. 18:00 - 19:00 Kantina i Nordhordlandshallen, Knarvik.

Alver Nei til EU – innkalling til årsmøte.

Me ønskjer alle betalande medlemmer velkomne til årsmøtet.
arrangement
Fredag 28. aug. 2020 Oslo

Fylkeslederkonferanse 28. august

Samling for fylkeslederne i Nei til EU.