ARRANGEMENT
Lørdag 30. november 2019 kl. 14:00 Sortland Videregående skole, Parkveien 7, Sortland

Markering av 25-årsjubileet etter folkeavstemningen i 1994

Vesterålen og Lødingen Nei til EU inviterer til jubileumsmarkering for folkeavtemningen om Norsk medlemskap i den Europeiske union i 1994. Markeringen vil foregå lørdag 30 november kl 14 på Sortland Videregående skole.

Tilbakeblikk på EU-kampen før folkeavstemningen i 1994 og dagens utfordringer vil være hovedfokus for markeringen. Når du er ferdig med helgehandelen, ta turen innom markeringen, her vil det bli kaffe, kaker og sanger fra 1994. Velkommen!

Det skal være mimring der tidligere redaktør og eier av Bladet Vesterålen står sentralt. Avisa gjorde en formidabel jobb opp mot avstemminga og blei så kjent for sitt standpunkt mot EU at sentrale politikere kom reisende til Sortland. Der ba de om et møte med redaktør og hans sjefsjournalist for å be dem ta inn pro-stoff. Møtet ble av meget kort varighet.

Vi oppfordrer medlemmer som deltok mer eler mindre aktivt til å komme til kaffestunda vår for å dele minner. Like viktig er det å få yngre medl til å komme for å snakke om utfordringene for oss nå samt vegen videre, da i første rekke fram til valget –21. For det tredje ønsker vi at medlemmer fra det store regionlaget skal kunne bli kjent med hverandre. Hvem er vi, og hvordan ønskes kontakten oss imellom? Derfor et pratemøte med kaffe, kaker og gamle sanger fra 94 med gitarakk.. kl 14 på lørdag, etter handletid.

Alle er hjertelig velkommen.

Hilsen styret i Vesterålen og Lødingen Nei til EU

reLATERT

Se alle arrangementer

Kommende arrangementer

arrangement
Onsdag 02. juni 2021 kl. 18:00 - 19:30 Fossesholm herregård, Vestfossen

Åpent møte - sett av datoen: Britene fikk Brexit, hvordan kan vi få til Nexit?

Buskerud Nei til EU arrarrangerer åpent møte med Nei til EUs leder. Alle - både medlemmer og ikke-medlemmer - er hjertelig velkomne. Årsmøtet arrangeres rett etter det åpne møtet.
arrangement
Onsdag 02. juni 2021 kl. 19:30 - 21:00 Fossesholm herregård, Vestfossen

Innkalling til årsmøte

Buskerud Nei til EU har fastsatt ny årsmøtedato: Onsdag 2. juni. Vedlagt følger dagsorden. Frist for å levere saker til årsmøtet er mandag 24. mai (2. pinsedag).
arrangement
Lørdag 05. juni 2021 kl. 10:00 - 17:00 På nett

Rådsmøte i Nei til EU

Nei til EUs rådsmøte er det høyeste organet mellom landsmøtene.
arrangement
Tirsdag 08. juni 2021 På nett

AU-møte

Møte i Nei til EUs arbeidsutvalg.