Medlemsbrev fra Vesterålen og Lødingen Nei til EU

Kjære medlemmer i Nei til EU. Vi i styret for Vesterålen og Lødingen Nei til EU takker dere for at dere er medlemmer i organisasjonen. . Uten dere, ingen organisasjon som kan ha tilsatt folk som følger med på alle direktiver som kommer inn i norske lover gjennom EØS.

Kjære medlemmer i Nei til EU.

Uten dere, ingen organisasjon som kan ha tilsatt folk som følger med på alle direktiver som kommer inn i norske lover gjennom EØS; 14 000 hittil. Et direktiv kan avvises, men forordningene kan ikke det. Nå kommer det stadig flere forordninger, som går rett inn i lovverket. Vi peker på dette for å vise at EØS gagner oss lite.

Medlemskontakt ved regelmessige medlemsbrev

Hele medlemsbrevet kan lastes ned i sin helhet her: Medlemsbrev

Styret vil i tida framover forsøke å holde bedre kontakt med dere medlemmer ved å sende ut medlemsbrev regelmessig. Dette brevet er første forsøk. Imidlertid koster det dyrt å sende brev på gammeldags måte, dvs. som brevpost med frimerke: Derfor håper vi at vi neste gang kan sende ut medlemsbrevet per e-post til flertallet av medlemmene i Vesterålen og Lødingen;

- Vi mangler e-postadresse til mange av dere – la oss få den! Mange av dere medlemmer er ikke oppført med e-postadresse. De av dere som får dette per brevpost og som har e-post, vil glede oss stort om dere sender e-postadressen til john.helmersen@hotmail.no

ÅRSMØTET 2024 er berammet til lørdag 24. februar kl. 13.00 på Sortland. Vi kommer tilbake med innkalling, møtelokale og frister for innspill.

Vi i styret ønsker dere alle ei god julehelg i vårt fredelige og enda uavhengige land.

Høres på nyåret!

Med vennlig hilsen

for styret i Vesterålen og Lødingen Nei til EU

Freydis Finnseth Jensen, leder, og John Helmersen, nestleder

Hele medlemsbrevet kan lastes ned i sin helhet her: Medlemsbrev

reLATERT

Se alle arrangementer

Vel møtt til årsmøte i ditt fylkeslag! 

22. feb. 2024

Nei til EUs fylkeslag er nå i gang med gjennomføring av årsmøter.  

Minneord Paul Magnus Gamlemshaug 

15. feb. 2024

Den 6. februar fikk vi den triste beskjeden at vår venn og kollega i Aust-Agder Nei til EU, Paul Magnus Gamlemshaug, var gått bort. 

Vedtekter Buskerud Nei til EU

21. jan. 2024

Buskerud Nei til EUs vedtekter ble siste endret på årsmøtet i mars 2023.

Peter Ørebech (1948–2024) 

16. jan. 2024

En juridisk tungvekter for nasjonal suverenitet har gått bort. 

Oppsummering av klimakonferanse 14. oktober 2023

20. des. 2023

Oslo Nei til EU, Akershus Nei til EU, Grünerløkka Nei til EU og Ungdom mot EU arrangerte gratis, åpen klimakonferanse lørdag 14. oktober 2023 i Thon Hotel Opera.

Kvinnekonferanse om helse og fattigdom

19. des. 2023

Nei til EUs kvinnekonferanse 2023 ble arrangert 11. november på Røde kors konferansesenter i Oslo. Det var 42 påmeldte og hovedtema var «Pusher EU dårlig helse og fattigdom?» 

Vedsalg og medlemstilbud

17. nov. 2023

Bli med i kampen mot høye strømpriser. Rogaland Nei til EU har et tilbud til deg som vil bli medlem, eller om du trenger ved og vil støtte oss i vårt arbeid i Rogaland Nei til EU

– Utenfor EU har Norge en større grad av kontroll over matproduksjonen

27. okt. 2023

Utfordringer for landbruket i EU, matforsyning og genredigering var tema for årets landbrukspolitiske konferanse. Nå kan du se hele konferansen i opptak.

Protokoll fra fylkesårsmøtet i Buskerud Nei til EU 2023

08. okt. 2023

Fylkesårsmøtet i Buskerud Nei til EU 2023 ble avholdt i Folkets Hus i Drammen 25. mars 2023. Her finner du protokollen fra årsmøtet med uttalelsen som ble vedtatt.

Nei til EU søker politisk rådgiver

08. sep. 2023

**AVSLUTTET** Nei til EU søker politisk rådgiver i 100 % fast stilling. Søknadsfrist er 19. oktober 2023.

Takk for i år, Arendalsuka 

18. aug. 2023

Nei til EU takker for seg etter en givende Arendalsuke, med spennende debatter og interessante samtaler på stand.  

Folkestyreutvalget utreder EØS-avtalen og alternativer

13. juni 2023

Nei til EUs folkestyreutvalg er i full gang med å utrede konsekvenser av EØS-avtalen og alternativer til dagens avtale. Utvalget skal levere en rapport mot slutten av året, samt temanotater underveis i arbeidet.