ARRANGEMENT
Fredag 09. november 2018 - Søndag 11. november 2018 Quality Hotel Sarpsborg

Landsmøte 2018

Nei til EUs landsmøte finner sted i Sarpsborg 9.–11. november.

Vel møtt til landsmøte 2018 i Sarpsborg. Landsmøtet arrangeres i år på Quality Hotel Sarpsborg, fredag 9. november til søndag 11. november.

Praktisk informasjon:

Landsmøtets offisielle åpning er fredag 9. november kl. 14.30. Det blir formøter for kvinner og for ungdommer kl. 13-14.30. Landsmøtet avsluttes søndag 11. november kl. 15:00.

Oppmøte og registrering skjer fra kl 12.00 fredag. Hotellet ligger 4 km fra Sarpsborg sentrum. Fylkeslagene dekker oppholdet og organiserer og dekker reisen for sine delegater. Vi oppfordrer til å bestille billetter slik at delegatene får vært tilstede på hele møtet. Det blir reiseutjevning mellom fylkene i etterkant.

All reising som skal være en del av reiseutjevningen eller som skal dekkes av Nei til EU sentralt, må være i tråd med Nei til EU sitt reisereglement. Det innebærer billigste reisemåte og bestilling av billetter god tid i forveien slik at en får tilgang på billigbilletter på tog og fly.

Påmelding til landsmøtet gjøres på denne nettsiden innen fredag 12. oktober.

Fylkeslagene må i tillegg fylle inn vedlagte fullmaktsskjema og sende det til lisa.wensberg@neitileu.no

Fylkesdelegasjonene skal bestå av minst 40 % representasjon av hvert kjønn, det vil si minst tre av hvert kjønn i en delegasjon på sju. Vi oppfordrer fylkeslagene til å søke god aldersspredning i delegasjonen. I tillegg inviteres ansatte, utvalgsledere, kontrollkomiteen og en representant fra hvert studentlag som observatører til møtet.

Vi ønsker en aktiv melding fra alle i styret og rådet om de kommer eller ei. Forfall meldes til lisa.wensberg@neitileu.no

Praktisk landsmøtekoordinator på kontoret er Lisa Wensberg. Hun kan nås på lisa.wensberg@neitileu.no eller telefon 918 96 920.

Reise

De som reiser kollektivt til Sarpsborg fra Oslo har to alternativer:

Det rimeligste og mest effektive er å ta Nettbuss express NX3 fra Oslo S til Lekevollkrysset E6. Denne bussen går en gang i timen og for å rekke frem i grei tid burde man senest ta bussen som går klokken 12.05 fra Oslo S. Stoppet Lekevollkrysset er rett ved Quality Hotel Sarpsborg og du vil da være framme rundt 13:30.

Du finner mer informasjon om avganger og du kan bestille bussbilletter på www.nettbuss.no.

Alternativ to er tog til Sarpsborg. Fra Gardermoen er det toget R11 du må ta. Det går en gang i timen og må du senest ta toget som går 11:13 for å rekke å være klar til åpningen av landsmøtet. Fra Oslo S må du ta toget R20. Her burde man ta toget som går klokken 12:01 for å stille klar til åpningen av landsmøtet. Velger man å ta toget så må man gå av på Sarpsborg stasjon og så ta taxi opp til hotellet. Det er derfor en litt mer kostbar løsning siden prisene på billett på tog og buss er ganske lik. Togbilletter kan du bestille på www.nsb.no.

Velger man tog er det lurt å gå sammen med de som kommer samtidig og forhåndsbestille taxi da det ikke står taxi ved togstasjonen. Nummeret til taxi i Sarpsborg er 02600.

Reiser man med bil har hotellet en stor parkeringsplass som tilbyr gratis parkering.

Hjem på søndag går samme tog og buss. Det skal nevnes at buss og tog tar omtrent like lang reisetid. Men det vil ta lengre tid med tog siden man må komme seg til og fra togstasjonen.

Lunsj på fredag

Det er ikke lagt opp til lunsj på fredag etter ankomst, men hotellet kan ha åpent sin lunsjbuffet til de delegasjonene som ønsker det. De delegasjonene som ønsker å kjøpe lunsj til sine delegater gir beskjed på e-post lisa.wensberg@neitileu.no.

Øvrig informasjon

Vi har ikke full tilgang til alle rommene på hotellet for klokken 15:00 på fredag. Dette vil bety at vi må sette fra oss bagasje i hotellets bagasjerom før åpningen klokken 14:30.

Vi oppfordrer alle deltagere på landsmøte til å sette seg inn i Nei til EU sine retningslinjer for trygg organisasjon. Disse ligger på nettsiden og vil også ligge i landsmøtemappen.

Det kommer til å være trygghetsvakter tilstede under hele helgen.

Ønsker dere alle vel møtt!

reLATERT

Se alle arrangementer

Kommende arrangementer

arrangement
Tirsdag 28. mai 2024 kl. 18:00 Kokkeplassen Mat og vinhus, Arendal

Åpent møte - Norge, Europa og verden

Frihandelsavtale, EØS-avtale eller EU-medlemskap – en analyse av alternativene.
arrangement
Onsdag 29. mai 2024 kl. 11:00 - 11:30 YouTube

EUs helikopterregelverk HOFO på norsk sokkel 

Faglig utvalg i Nei til EU arrangerer webinar om EUs helikopterregelverk HOFO på norsk sokkel den 29. mai klokka 11.00 til 11.30.  
Torsdag 30. mai 2024 kl. 18:00 - 20:00 Biblioteket i Knarvik

Årsmøte Alver Nei til EU

Det vert vanlege årsmøtesaker. I tillegg skal Toril Mongstad innleia om Folkestyreutvalets EØS-rapport og NOU-en frå det regjeringsoppnemnde EØS-utvalet. Det vert stand i Knarvik senter i forkant av møtet, Me oppmodar både medlemer og ikkje-medlemer til å vitja standen.
arrangement
Torsdag 30. mai 2024 kl. 19:00 - 21:00 Teams

Finnmark Nei til EU - årsmøte 2024

Påmelding til årsmøte sendes til: brithastavang@me.com