Fra Nei til EUs landsmøte 2018.

Informasjon om landsmøte 2020 

På grunn av koronavirus har styret i Nei til EU diskutert arrangering av landsmøtet i november. Mandag 22. juni konkluderte styret at det skal avholdes et ordinært landsmøte som planlagt. Landsmøtet vil derfor bli avholdt 6.-8. november i år.

Landsmøte 2020 blir digitalt

Styret i Nei til EU vedtok 24. august at det planlagte landsmøte 6. til 8. november gjennomføres digitalt. Oppdatert informasjon om landsmøtet ligger i kalenderen.

Vi må allikevel ta hensyn til de smittevernreglene som til enhver tid gjelder. Hvis arrangementer som landsmøtet i løpet av høsten blir ulovlig på grunn av smittefare vil landsmøtet bli utsatt til 2021. Som følge av koronaviruset ble det også nødvending med endringer av lokasjon for å imøtekomme nasjonale smittevernregler for gjennomføring, som for eksempel kravet om en meters avstand. 

Landsmøtet 2020 blir derfor avholdt på Scandic Fornebu (Martin Linges vei 2, 1364 Fornebu). Hotellet er et av Østlandets største konferansehotell og det vil derfor være plass til alle delegater.  

Oppfordrer alle til å delta i diskusjonene 

Arbeidet med landsmøtet er allerede godt i gang. Både valgkomiteen, arbeidsplankomiteen og vedtektskomiteen har sendt ut oppfordring til organisasjonen om å bidra med innspill. Frist for dette er i første omgang 23. august, også vil fylkeslagene få flere muligheter til å komme med forslag utover høsten. Fylkeslagene, enkeltmedlemmer og tillitsvalgte oppfordres til å delta aktivt i arbeidet og sende inn sine innspill.  På landsmøtesiden ligger fremdriftsplan for saksdokumentene. På denne siden vil det også legges ut relevant informasjon fortløpende fra august.  

Vi ser frem til landsmøtet og til å samle delegater, ungdom mot EU og de styrende organer etter en svært spesiell vår. Det vil kreve ekstra tålmodighet og oppmerksomhet av alle deltagere å samles i stor skala og Nei til EU sentralt vil i forkant av landsmøtet sende ut retningslinjer og plan for gjennomføring for å tilrettelegge best mulig. Den formelle innkallingen til landsmøtet kommer i starten av september.  

Vi ønsker dere alle en riktig fin sommer!  

Kathrine og Thomas  

 

Stort bilde i toppen: Fra Nei til EUs landsmøte 2018. (Foto: Eivind Formoe)

reLATERT

Se alle arrangementer

Delt innstilling på Roy Pedersen og Einar Frogner som leder i Nei til EU 

21. okt. 2020

Forberedende valgkomite i Nei til EU har innstillingen klar foran landsmøtet 6. og 7. november. Valgkomiteen er delt på midten på om Einar Frogner eller Roy Pedersen bør bli ny leder i Nei til EU.  

Bjørn Aaneng valgt til ny leder i Nord-Trøndelag Nei til EU

18. okt. 2020

Nord-Trøndelag Nei til EU avholdt årsmøte lørdag 17. oktober i Steinkjer. Bjørn Aaneng fra Namsos ble valgt til ny leder.

Buskerud-delegater til Landsmøtet

17. okt. 2020

Etter fullmakt fra årsmøtet, ble det på fylkeslagets styremøte 29.9.20 valgt delegater til Nei til EU sitt landsmøte i november. Ta rask kontakt med oss om du har innspill til Landsmøtet!

Teknisk for fylkesdelegasjonene

15. okt. 2020

Her er en oversikt over den tekniske løsningen for gjennomføring av landsmøtet til de teknisk ansvarlige i fylkeslagene.

Standpunkt 3-2020

02. okt. 2020

I dette nummeret kan du lese at et stort flertall ikke tror EUs fjerde jernbanepakke gir sikrere og bedre jernbane,

– Det er lett å verve nye medlemmer til Nei til EU

11. sep. 2020

– Høstens vervekampanjen er godt i gang, og når jeg som leder forventer at andre skal verve nye medlemmer, må selvsagt jeg også verve aktivt, sier Nei til EU-leder Kathrine Kleveland.

Framdriftsplan

27. aug. 2020

Frister og datoer fram til Nei til EUs landsmøte 2020.

Nei til EUs landsmøte i november gjennomføres digitalt

25. aug. 2020

Styret i Nei til EU vedtok mandag kveld at det planlagte landsmøte 6. til 8. november gjennomføres digitalt.

Verving av medlemmer

10. aug. 2020

Medlemsverving er det viktigste vi gjør for å holde grasrotorganisasjonen vår ved like, og under finner du tips til hvordan dette kan løses. 

Sommerstengt kontor

03. juli 2020

Det nærmer seg sommerferieavvikling for staben i Nei til EU. Kontoret vil derfor ha redusert kapasitet fra 13. juli til 9. august.

Hvem mener du bør lede Nei til EU framover?

19. juni 2020

Valgkomiteen er i full gang med å finne ny ledelse som skal lede Nei til EU i årene framover. Et godt resultat fordrer at organisasjonen involverer seg i prosessen og kommer med forslag. Les oppfordringen fra valgkomiteens leder Sunni Grøndahl Amodt nedenfor.

Ungdom mot EUs nye leder vil sette Ungdom mot EU på kartet 

16. juni 2020

Å trå inn som leder i Ungdom mot EU er noe jeg hadde gledet meg til.