Fra Nei til EUs landsmøte 2018.

Informasjon om landsmøte 2020 

På grunn av koronavirus har styret i Nei til EU diskutert arrangering av landsmøtet i november. Mandag 22. juni konkluderte styret at det skal avholdes et ordinært landsmøte som planlagt. Landsmøtet vil derfor bli avholdt 6.-8. november i år.

Vi må allikevel ta hensyn til de smittevernreglene som til enhver tid gjelder. Hvis arrangementer som landsmøtet i løpet av høsten blir ulovlig på grunn av smittefare vil landsmøtet bli utsatt til 2021. Som følge av koronaviruset ble det også nødvending med endringer av lokasjon for å imøtekomme nasjonale smittevernregler for gjennomføring, som for eksempel kravet om en meters avstand. 

Landsmøtet 2020 blir derfor avholdt på Scandic Fornebu (Martin Linges vei 2, 1364 Fornebu). Hotellet er et av Østlandets største konferansehotell og det vil derfor være plass til alle delegater.  

Oppfordrer alle til å delta i diskusjonene 

Arbeidet med landsmøtet er allerede godt i gang. Både valgkomiteen, arbeidsplankomiteen og vedtektskomiteen har sendt ut oppfordring til organisasjonen om å bidra med innspill. Frist for dette er i første omgang 23. august, også vil fylkeslagene få flere muligheter til å komme med forslag utover høsten. Fylkeslagene, enkeltmedlemmer og tillitsvalgte oppfordres til å delta aktivt i arbeidet og sende inn sine innspill.  På landsmøtesiden ligger fremdriftsplan for saksdokumentene. På denne siden vil det også legges ut relevant informasjon fortløpende fra august.  

Vi ser frem til landsmøtet og til å samle delegater, ungdom mot EU og de styrende organer etter en svært spesiell vår. Det vil kreve ekstra tålmodighet og oppmerksomhet av alle deltagere å samles i stor skala og Nei til EU sentralt vil i forkant av landsmøtet sende ut retningslinjer og plan for gjennomføring for å tilrettelegge best mulig. Den formelle innkallingen til landsmøtet kommer i starten av september.  

Vi ønsker dere alle en riktig fin sommer!  

Kathrine og Thomas  

 

Stort bilde i toppen: Fra Nei til EUs landsmøte 2018. (Foto: Eivind Formoe)

reLATERT

Se alle arrangementer

Sommerstengt kontor

03. juli 2020

Det nærmer seg sommerferieavvikling for staben i Nei til EU. Kontoret vil derfor ha redusert kapasitet fra 13. juli til 9. august.

Sentrale arrangement

26. juni 2020

Oversikt over møter i Nei til EUs styrende organer.

Hvem mener du bør lede Nei til EU framover?

19. juni 2020

Valgkomiteen er i full gang med å finne ny ledelse som skal lede Nei til EU i årene framover. Et godt resultat fordrer at organisasjonen involverer seg i prosessen og kommer med forslag. Les oppfordringen fra valgkomiteens leder Sunni Grøndahl Amodt nedenfor.

Ungdom mot EUs nye leder vil sette Ungdom mot EU på kartet 

16. juni 2020

Å trå inn som leder i Ungdom mot EU er noe jeg hadde gledet meg til.

Aktivisten: Yvonne Janet Ludvigsen Log

16. juni 2020

Standpunkt vil bli bedre kjent med aktivister og tillitsvalgte. I dette nummeret presenterer vi Yvonne Janet Ludvigsen Log.

522 nye medlemmer i vervekampanjen!

15. juni 2020

– Hurra, vi klarte det! Gratulerer til dykk alle, var kommentaren frå verveansvarleg Karl-Sverre Holdal då det endelege resultatet frå dei to kampanjevekene var klart. 

Velkommen som medlem i Nei til EU

11. juni 2020

Hele 522 av de som leser denne utgaven av Standpunkt er nye medlemmer i Nei til EU, skriver generalsekretær Thomas Haug i sin faste spalte i Standpunkt.

Standpunkt 2-2020

20. mai 2020

I dette nummeret av Standpunkt kan du lese om EUs fjerde jernbanepakke, om matproduksjon og kriseberedskap, og mykje meir.

Kathrine gir seg som leder

15. mai 2020

Etter seks år som leder i Nei til EU har Kathrine Kleveland nå varslet at hun ikke tar gjenvalg. Nei til EU må dermed finne en ny leder.

Ole Kvadsheim skal utrede EUs klimapolitikk i sommer

15. mai 2020

Ole Kvadsheim er ansatt i et tidsbegrenset engasjement som utreder i Nei til EU.

Velkommen i Nei til EU!

08. mai 2020

Vi kan glede oss over 522 nye medlemmer de 2 siste ukene! Takk for at du har meldt deg inn i Nei til EU! Kamp for folkestyre, miljø og solidaritet var hovedparoler i EU-kampen i 1994, og er fortsatt aktuelt og verdt å kjempe for i dag.

Kathrine har vervet 8 nye medlemmer så langt

29. april 2020

– Vervekampanjen er godt i gang, og når jeg forventer at andre skal verve nye medlemmer, må selvsagt jeg som leder verve aktivt selv, sier Nei til EU-leder Kathrine Kleveland.