Nei til EU hadde en markering utenfor Borgarting lagmannsrett før starten av ankebehandlingen 31. oktober 2022.

300 nye medlemmer til Nei til EU de siste dagene.

Mens ankesaken i ACER-saken har vært til behandling i Borgarting lagmannsrett, har Nei til EU hatt en formidabel medlemstilstrømning.

De siste to ukene, mens Borgarting lagmannsrett har hatt Nei til EUs søksmål til behandling, har Nei til EU fått 300 nye medlemmer. Det har vært en jevn strøm med nye medlemmer mens saken har pågått i retten. 

Nei til EU har hatt en fin medlemsutvikling siden nyttår, med opp mot 1700 nye medlemmer så langt i år. Folk er med rette forbannet over de skyhøye strømprisene og manglende kontroll med energipolitikken, og velger å bidra i Nei til EUs kamp for å få politisk kontroll over kraften og å komme oss ut av ACER og EUs energiunion.

– Medlemsverving er noe vi må bedrive gjennom hele året, og i alt arbeid vi gjør. Vi må fortsette vervearbeidet, synliggjøre organisasjonen og drive aktivt informasjonsarbeid også mot slutten av året, sier Karl-Sverre Holdal, som er verveansvarlig i Nei til EU.

Bli medlem du også.

– Folk blir medlem fordi de ser at det arbeidet vi gjør er viktig for hverdagen deres. Derfor er det viktig at vi fortsetter arbeidet vi gjør. Landsmøtet i Nei til EU går av stabelen 11.–13. november, og vi skal straks etter det gå i gang med å planlegge aktiviteter og vervinger utover vår, sommer og høsten 2023, avslutter Holdal.

Stort bilde i toppen: Nei til EU hadde en markering utenfor Borgarting lagmannsrett før starten av ankebehandlingen 31. oktober 2022. (Foto: Eivind Formoe)

reLATERT

Se alle arrangementer

Minneord Hallvard Bakke (1943-2024)

05. juli 2024

Morgenaksjon på Mortensrud

26. juni 2024

Mandag 24. juni gjennomførte Nordstrand og Søndre Nordstrand Nei til EU morgenaksjon på Mortensrud t-banestasjon.

Sommerhilsen fra Einar

25. juni 2024

Nå tar Nei til EU-kontoret sommerferie. Nei til EU ønsker deg en god sommer med en hilsen fra Einar Frogner.

Oslo NtEU avholdt stand på Rødt-dagene 25.-26. mai 2024

11. juni 2024

I forbindelse med landsmøtet i Rødt arrangerte de det såkalte Folketinget, dvs. åpne Rødt-dager 2024, på DOGA i Oslo den 25. og 26. mai.

– Vi er tøffe

08. juni 2024

Tone Berg og resten av gjengen i Sør-Trøndelag Nei til EU står på stand og tar kampen for folkestyre og rettferdighet.  

Nei til EU har signert Mangfoldsplakaten

29. mai 2024

Vi vil gjøre informasjon om kompliserte temaer lettere!

Taxifrislipp truer organisert næring

28. mai 2024

– Under forrige regjering ble det påstått at frislipp av taxinæringen kom til å føre til billige priser. Det har ikke skjedd.

Vervekampanjen er i gang!

22. mai 2024

Vårens vervekampanje ble sparket i gang på Rådsmøte 21. april, og holder i år på helt frem til 16 juni. Vi er nå halvveis inn i vervekampanjen, og kampanjen går så det suser.

Organisasjonen Nei til EU 

15. mai 2024

Nei til EU som organisasjon er bygget opp gjennom kampen mot EU før folkeavstemningene om norsk EU-medlemskap i 1972 og 1994 og har vært avgjørende for videre motstand mot norsk EU-medlemskap og EØS. 

Styrearbeid

15. mai 2024

Generelt om styrearbeid 

Landsmøteforberedelsene er i gang

15. mai 2024

I november er det landsmøte i Nei til EU og allerede nå er flere forberedende landsmøtekomiteer i gang med arbeidet og ønsker å få innspill fra fylkeslag, lokallag og medlemmer.

Jan Tore Knoff valgt til ny leder i Hedmark Nei til EU

06. mai 2024

På årsmøtet i Hedmark Nei til EU lørdag 5. mai, ble Jon Tore Knoff valgt til ny leder. Han etterfølger Harald Dyrkorn som leder.