Vi trenger deg som medlem

Medlemmene er Nei til EUs største styrke. Med rundt 20 000 medlemmer i ryggen har vi tyngde når vi sier nei til norsk EU-medlemskap, og vi blir hørt.

 

Medlemskontingenten gjør at vi er i stand til å tilby grundig og gjennomdokumentert argumentasjon mot norsk medlemskap i EU. Dette arbeidet er et svært viktig bidrag til at vi nå har hatt nei-flertall på meningsmålingene i over ti år.

Nei til EU jobber med mange viktige saker i tillegg til å jobbe mot norsk EU-medlemskap. For eksempel er kampen mot EU-tilpasning gjennom EØS-avtalen noe av det vi jobber mest med. Selv om medlemskapsdebatten ikke er dagsaktuell i dag, trenger derfor Nei til EU alle de medlemmene vi kan få for at våre krav om mindre EU-tilpasning skal bli hørt.

Med rundt 20 000 medlemmer i ryggen har vi tyngde, og vi blir hørt.

Som hovedmedlem får du tilsendt medlemsavisa Standpunkt tre ganger i året. Du kan også abonnere gratis på skriftserien Vett. Serien fordyper seg i ulike sider ved EUs politikk, som for eksempel EØS, arbeidsliv, EUs utvikling, miljøpolitikk og andre tema. Heftene gir fyldig informasjon til deg som vil vite litt mer.

Nei til EU arrangerer åpne møter, konferanser og andre kurs i regi av både fylkeslag og på landsplan. Du velger selv hvor aktiv du ønsker å være.

Medlemskap koster 200 kr første året, 435 kr påfølgende år. Husstandsmedlemskap koster 150 kr første året, og 260 kr påfølgende år. Har du et hovedmedlem i husstanden og ønsker husstandsmedlemskap, send oss innmelding på e-post. Blir du husstandsmedlem, får du ikke Standpunkt.

Vi håper at du vil ha glede og nytte av medlemskapet ditt i Nei til EU!

RELATERT

Les om andre temaer i Kunnskapsbank

Fylkeslederne debatterer stortingsvalgkampanjen

12. april 2021

Fredag 16. april møtes fylkeslederne til møte på nett for å snakke om planene for Nei til EU i stortingsvalgkampen.

Medlemmene strømmer til Nei til EU

19. mars 2021

Vi har fått over 400 nye medlemmer hittil i mars!

Verv og vinn mange flotte vervepremier! 

11. mars 2021

Vervekonkurranse 1. mars til 30. juni: Nå utfordrer vi akkurat deg til å bli med å verve nye medlemmer til Nei til EU. 

Brett opp ermene! 

09. mars 2021

Tema for årets første vervekampanje er EU og arbeidsliv, skriver generalsekretær Thomas Haug i sin faste Standpunkt-spalte.

Standpunkt 1-2021

24. feb. 2021

I dette nummeret kan du lese om vårens vervekampanje, der du kan vinne fine premier, om ACER-saken, brexit, landbruk og fiskeri.

– Det er lett å verve nye medlemmer til Nei til EU

11. sep. 2020

– Høstens vervekampanjen er godt i gang, og når jeg som leder forventer at andre skal verve nye medlemmer, må selvsagt jeg også verve aktivt, sier Nei til EU-leder Kathrine Kleveland.

522 nye medlemmer i vervekampanjen!

15. juni 2020

– Hurra, vi klarte det! Gratulerer til dykk alle, var kommentaren frå verveansvarleg Karl-Sverre Holdal då det endelege resultatet frå dei to kampanjevekene var klart. 

Velkommen som medlem i Nei til EU

11. juni 2020

Hele 522 av de som leser denne utgaven av Standpunkt er nye medlemmer i Nei til EU, skriver generalsekretær Thomas Haug i sin faste spalte i Standpunkt.