Foto fra venstre: Dag H. Berg, Berit Hein Moen, Paul F. Dietrichson, Ole Kristian Stenes (møtte som representant for styret i NtEU), Lill Fanny Sæther, Vilde Dalen Andresen, delegasjonsleder, Andreas Tharaldsen og Arnfinn Schjalm.

NtEUs Landsmøte 11.-13.11. Clarion Oslo Airport, Gardermoen.  

Oslo Nei til EU deltok med full delegasjon på landsmøtet, dvs. 7 delegater: Delegasjonsleder, Andreas Tharaldsen. Delegater, Lill Fanny Sæther, Berit Hein Moen, Vilde Dalen Andresen, Dag H. Berg, Paul F. Dietrichson og Arnfinn Schjalm. Delegasjonen besto av både nye og erfarne delegater og fungerte veldig bra, det var god stemning og samarbeidet gikk veldig fint. 

Landsmøtet var bra og ble gjennomført på en god måte. Det var stor debatt om NtEUs økonomi. Det ble ikke vedtatt økt kontingent eller endret fordeling av kontingentinntektene mellom fylkene og NtEU sentralt. Det ble vedtatt at fylkene skulle bevilge en engangssum til NtEU sentralt fordelt etter medlemstall for å hjelpe på NtEUs økonomi dersom støtten i statsbudsjettet uteble, slik det så ut på det tidspunktet. Det er positivt at medlemstallet stiger for tida. Einar Frogner ble valgt til nye leder av NtEU. 

Oslos forslag som ble avvist blir behandlet i fylkesstyret. Dette gjelder bla. vedtektsforslag om økte frister for NtEU når det gjelder utsending av forslag til arbeidsplan. Ole Kristian Setnes, som sitter i styret følger opp, slik at våre saker som er oversendt dit, bla. forslag om utvalg/arbeidsgrupper følges opp. 

Landsmøtesiden med alle vedtatte dokumenter finnes her: https://neitileu.no/kampanjer/landsmote-2022 

1B. Einar Frogner 20221112_211124.jpg
Einar Frogner, nyvalgt leder av Nei til EU. (Foto: Lill Fanny Sæther) 

Stort bilde i toppen: Foto fra venstre: Dag H. Berg, Berit Hein Moen, Paul F. Dietrichson, Ole Kristian Stenes (møtte som representant for styret i NtEU), Lill Fanny Sæther, Vilde Dalen Andresen, delegasjonsleder, Andreas Tharaldsen og Arnfinn Schjalm. (Roy Pedersen)

reLATERT

Se alle arrangementer

Protokoll fra fylkesårsmøtet i Buskerud Nei til EU 2024

19. mars 2024

Fylkesårsmøtet i Buskerud Nei til EU 2024 ble avholdt på Kongsberg 9. mars 2024. Her finner du protokollen fra årsmøtet.

Vedtekter Buskerud Nei til EU

18. mars 2024

Buskerud Nei til EUs vedtekter ble sist endret på årsmøtet i mars 2024.

Vel møtt til årsmøte i ditt fylkeslag! 

22. feb. 2024

Nei til EUs fylkeslag er nå i gang med gjennomføring av årsmøter.  

Minneord Paul Magnus Gamlemshaug 

15. feb. 2024

Den 6. februar fikk vi den triste beskjeden at vår venn og kollega i Aust-Agder Nei til EU, Paul Magnus Gamlemshaug, var gått bort. 

Eva Johanne Heir til minne

08. feb. 2024

Eva døde 21. januar seks dager før hun ville fylt 81 år, etter et langt liv i politikken og innsats i Oslo Nei til EU. 

Peter Ørebech (1948–2024) 

16. jan. 2024

En juridisk tungvekter for nasjonal suverenitet har gått bort. 

Oppsummering av klimakonferanse 14. oktober 2023

20. des. 2023

Oslo Nei til EU, Akershus Nei til EU, Grünerløkka Nei til EU og Ungdom mot EU arrangerte gratis, åpen klimakonferanse lørdag 14. oktober 2023 i Thon Hotel Opera.

Kvinnekonferanse om helse og fattigdom

19. des. 2023

Nei til EUs kvinnekonferanse 2023 ble arrangert 11. november på Røde kors konferansesenter i Oslo. Det var 42 påmeldte og hovedtema var «Pusher EU dårlig helse og fattigdom?» 

Medlemsbrev fra Vesterålen og Lødingen Nei til EU

24. nov. 2023

Kjære medlemmer i Nei til EU. Vi i styret for Vesterålen og Lødingen Nei til EU takker dere for at dere er medlemmer i organisasjonen. . Uten dere, ingen organisasjon som kan ha tilsatt folk som følger med på alle direktiver som kommer inn i norske lover gjennom EØS.

Vedsalg og medlemstilbud

17. nov. 2023

Bli med i kampen mot høye strømpriser. Rogaland Nei til EU har et tilbud til deg som vil bli medlem, eller om du trenger ved og vil støtte oss i vårt arbeid i Rogaland Nei til EU

– Utenfor EU har Norge en større grad av kontroll over matproduksjonen

27. okt. 2023

Utfordringer for landbruket i EU, matforsyning og genredigering var tema for årets landbrukspolitiske konferanse. Nå kan du se hele konferansen i opptak.

Protokoll fra fylkesårsmøtet i Buskerud Nei til EU 2023

08. okt. 2023

Fylkesårsmøtet i Buskerud Nei til EU 2023 ble avholdt i Folkets Hus i Drammen 25. mars 2023. Her finner du protokollen fra årsmøtet med uttalelsen som ble vedtatt.